Zpožděná menstuace (13 let)

55
12.12.16 21:45

zpožděná menstuace (13 let)

Ahojki,
Shrnu to:
je mi 13 a v říjnu/listopadu jsem byla v lázních (kožní onemocnění), a v polovině jsem dostala menstuaci (bohužel jsem si zapoměla napsat který den přesně) takže někde na konci října a od té doby co mi zkončila jsem ji pořád nedostala a trochu se začínám bát :/. Je tohle normální? První menstuaci jsem dostala před rokem takže v tom ještě nejsem takový expert. Mívám ji většinou tak co měsíc a půl. Navštívit gynekologa se bojím takže se chci jenom zeptat jestli nevíte čím by to mohlo být a jestli je to normální. (Možná že to je úplně normální a já jenom blázním ale pro jistotu :) )
Díky za každou odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
12.12.16 21:46

Je to naprosto normální, první dva roky bývá ms velmi nepravidelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
12.12.16 21:48

Presne tak ze zacatku je to hodne nepravidelny ja to mela tak jednou za 3 mesice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.16 21:50

@Kriss Tina @kaja00
Díky, :D já se fakt lekla když jsem zjistila že jsem to tak dlouho neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.16 21:52

@Annapavelkovaml :D to muselo být hrozný
když pomyslím jak mě bolelo vždycky břicho a ty křeče, tak jsem ráda že to mám co měsíc a půl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.16 21:59

@Annapavelkovaml :D nebooooj dítě bych tak brzo nechtěla
a ani to nemám u úmyslu ;)
Nejdřív asi po dvacítce dřív nee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.16 22:27

@Annapavelkovaml :potlesk: já bych taky chtěla mít super chlapa děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
12.12.16 23:35
@elizor píše:
Ahojki,
Shrnu to:
je mi 13 a v říjnu/listopadu jsem byla v lázních (kožní onemocnění), a v polovině jsem dostala menstuaci (bohužel jsem si zapoměla napsat který den přesně) takže někde na konci října a od té doby co mi zkončila jsem ji pořád nedostala a trochu se začínám bát :/. Je tohle normální? První menstuaci jsem dostala před rokem takže v tom ještě nejsem takový expert. Mívám ji většinou tak co měsíc a půl. Navštívit gynekologa se bojím takže se chci jenom zeptat jestli nevíte čím by to mohlo být a jestli je to normální. (Možná že to je úplně normální a já jenom blázním ale pro jistotu :) )
Díky za každou odpověď :)

Holka, uzij si, dokud to mit mene casto je naprosto normalni :D

• Citovat
  • Upravit
545
13.12.16 06:58
@Annapavelkovaml píše:
@elizor rozumna holka, ja měla dceru ve 20 a syna teď ve 23 a jsem spokojená a vic ani ťuk :P ale ta antikoncepce je v tomto známá že zabere na bolest a i se to srovna :) ale v tvem věku to je na konzultaci s rodiči…

Se mas, ze ti HA zabrala na bolest, ja mam uz druhou a porad silene trpim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
13.12.16 08:29
@Zuuuzaaa122 píše:
Se mas, ze ti HA zabrala na bolest, ja mam uz druhou a porad silene trpim :zed:

Holka klid, mě zabrala až 4.. :zed: ale pak už jsem vždy měla klid :kytka:

• Citovat
  • Upravit
55
22.12.16 21:37

Holky nevíte čím to může být? ms co měsíc/měsíc a půl a teď dva a něco mesíce nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.12.16 22:24

@Annapavelkovaml asi to s tím moc přeháním co? Máš pravdu měla bych s tím přestat a zkusím na to nemyslet :) jen mě to trochu vyděsilo že jsem to nedostala už delší dobu :) (a nee těhotná fakt ne :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.12.16 16:42

@Annapavelkovaml tak jo, budu se řídit tvými radami :D…přeju krásné Vánoce :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
23.12.16 18:41
@elizor píše:
Holky nevíte čím to může být? ms co měsíc/měsíc a půl a teď dva a něco mesíce nic?

Ja to zezacatku nedostala treba pul roku :) je to normalni, vubec se nestresuj, naopak, bud rada, ze s kazdym zpozdenim nemusis litat pro tehotensky test :)

Pekne Vanoce :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí