Zpožděná ms 4 dny

Anonymní
14.12.22 09:03

Zpožděná ms 4 dny

Ahojky dámy,
jdu si sem pro radu. Je to cca půl roku, co jsem začala užívat antikoncepci (asumate). Před tím, než jsem to začala brat, jsem měla hrozne moc rozházenou ms, nakonec když jsem najela na antikoncepci, začala chodit vždycky tak jak měla, ale najednou teď už mám 4 dny zpoždění, vždycky před tím, než to mám dostat, to na sobe citim, bolest břicha a jsem celkove taková nervózní, ale teď nic.
S přítelem mame sex nechráněný, nebo jako chrání nás z několika procent ta antikoncepce. V žádném stresu nejsem.
Nestalo se to některé z vás? Byly jste těhotné? Nebo???
V pátek si zřejmě zajdu koupit test, ale miminko jsme rozhodne naplánovali, i když já bych chtela, ale přítel ne.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
14.12.22 09:09

U antikoncepce někdy krvácet nemusíš. Udělej si test. Jestli jsi neudělala žádnou uživatelskou chybu tak těhotná nebudeš.
Když přítel nechce dítě tak ať si vezme ještě kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
20.12.22 23:26
@Anonymní píše:
Ahojky dámy,
jdu si sem pro radu. Je to cca půl roku, co jsem začala užívat antikoncepci (asumate). Před tím, než jsem to začala brat, jsem měla hrozne moc rozházenou ms, nakonec když jsem najela na antikoncepci, začala chodit vždycky tak jak měla, ale najednou teď už mám 4 dny zpoždění, vždycky před tím, než to mám dostat, to na sobe citim, bolest břicha a jsem celkove taková nervózní, ale teď nic.
S přítelem mame sex nechráněný, nebo jako chrání nás z několika procent ta antikoncepce. V žádném stresu nejsem.
Nestalo se to některé z vás? Byly jste těhotné? Nebo???
V pátek si zřejmě zajdu koupit test, ale miminko jsme rozhodne naplánovali, i když já bych chtela, ale přítel ne.

Ahoj, nechci te strasit, ale kamaradka brala antikoncepti pravidelne i na hodinu presne. A 2× otehotnela. Radeji si udelej test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí