Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Doufam ze ano..kdyz to neni tehu…
Tak až mrcha konečně dorazí
Nevím kde se takovou dobu toula ![]()
Vetřu se sem s dovolením s podobným dotazem. Doteď jsem měla pravidelnou MS, ale tento měsíc jsem ji nedostala - 5 dní zpoždění. Těhotná prokazatelně nejsem, byla jsem u dr., podle ultrazvuku mám vysokou sliznici a jakousi trojkomorovou cystu. A že prý moje tělo neprodukuje dostatek hormonu (už nevím kterého) na to aby se MS spustila. Chtěla mi dát hormonální injekci, ale nakonec jsme se domluvili, že počkáme do pondělí. Je nějaký přírodní prostředek, jak MS vyvolat nebo to prostě nepůjde? Ještě dodám, že jsem teď měla tak 2-měsíční stresové období a o víkendu navíc virozu.
Díky za všechny postřehy, v tomto směru absolutně nemám zkušenosti, je mi lehce přes 40, nikdy jsem nebrala HA a cyklus jsem měla vždy pravidelný jak hodinky.
Inko X
@Anonymní píše:
Vetřu se sem s dovolením s podobným dotazem. Doteď jsem měla pravidelnou MS, ale tento měsíc jsem ji nedostala - 5 dní zpoždění. Těhotná prokazatelně nejsem, byla jsem u dr., podle ultrazvuku mám vysokou sliznici a jakousi trojkomorovou cystu. A že prý moje tělo neprodukuje dostatek hormonu (už nevím kterého) na to aby se MS spustila. Chtěla mi dát hormonální injekci, ale nakonec jsme se domluvili, že počkáme do pondělí. Je nějaký přírodní prostředek, jak MS vyvolat nebo to prostě nepůjde? Ještě dodám, že jsem teď měla tak 2-měsíční stresové období a o víkendu navíc virozu.Díky za všechny postřehy, v tomto směru absolutně nemám zkušenosti, je mi lehce přes 40, nikdy jsem nebrala HA a cyklus jsem měla vždy pravidelný jak hodinky.
Inko X
Já mám přesně opačný problém. Nicméně bych řekla, že na vyvolání by měly fungovat babské recepty typu svařák, horká koupel, teplé obklady na břicho, šalvěj…
@Anonymní píše:
Vetřu se sem s dovolením s podobným dotazem. Doteď jsem měla pravidelnou MS, ale tento měsíc jsem ji nedostala - 5 dní zpoždění. Těhotná prokazatelně nejsem, byla jsem u dr., podle ultrazvuku mám vysokou sliznici a jakousi trojkomorovou cystu. A že prý moje tělo neprodukuje dostatek hormonu (už nevím kterého) na to aby se MS spustila. Chtěla mi dát hormonální injekci, ale nakonec jsme se domluvili, že počkáme do pondělí. Je nějaký přírodní prostředek, jak MS vyvolat nebo to prostě nepůjde? Ještě dodám, že jsem teď měla tak 2-měsíční stresové období a o víkendu navíc virozu.Díky za všechny postřehy, v tomto směru absolutně nemám zkušenosti, je mi lehce přes 40, nikdy jsem nebrala HA a cyklus jsem měla vždy pravidelný jak hodinky.
Inko X
vysoko sliznice značí že bud to dostaneš nebo začátek těhotenství… třeba ve 4tt u mě dr ještě nic nevyděla jen vysokou sliznici…
jinak mě nic nepomáhalo na vyvolání ms a to jsem měla někdy zpoždění i měsíc někdy 2 měsíce časem se to upravilo pak po lékách
@Anonymní píše:
Ahoj holky dneska jsem už 36DC
A MS stale nikde cykly mam 28-30 dní..dneska BT klesla..stale cekam na MSNemám ani bolesti břicha (prsou) pokaždé jsem mela bolesti kdyz mela dorazit MS…tt jsem si delala a je negativní
Můžete mi prosím poradit
pokud 14 bude meškat tak zavolej dr a dá ti injekci.. ale pokud klesá tak by si to měla každým dnem dostat
@Kajka9 aha dekuju..A nevíš kdy jsem mela ovu…Já se v tom nejak nevyznám
16 DC jsem si spatne zapsala teplotu…tento graf je správný
Tak se v tom nevyznám..nebyl anovulační..?
Kajko, test jsem si dělala a nic, to už by podle mě bylo vidět, navíc si nejsem vědoma žádné akce, při které by se mohlo těhu zadařit. Mudr. viděla cystu a ještě pak jakousi „čokoládovou“ cystu (zřejmě nějaká jejich terminologie), řekla, že se mi to samo nespustí… No nevím. Dala jsem vanu, víno, už nevím co bych, z hormonální injekce mám strach, to do sebe rvát nechci.
Ahoj holky dneska jsem už 36DC
Nemám ani bolesti břicha (prsou) pokaždé jsem mela bolesti kdyz mela dorazit MS…tt jsem si delala a je negativní 
A MS stale nikde cykly mam 28-30 dní..dneska BT klesla..stale cekam na MS
Můžete mi prosím poradit