Zpracování seminární práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zpracování seminární práce
Prosím, vypracoval by někdo podklady pro seminární práci na vysoké sociální škole? Školu mám téměř celou úspěšně za sebou, ale nyní do toho přišlo těhotenství a školu dělám u práce, takže mi trochu teče časově do bot. Počítám s tím, že se na mě sesype vlna kritiky, že musím vypracovat sama, že je to podvod a tak, ale jen já sama znám okolnosti. Děkuji, pokud se někdo ozve a pomůže. Hanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prosím vás vlna kritiky se asi nesnese ale počítám z vašeho studia sociálních věd v dnešní době…že píšete sem kde jsou maminky s dětmi které nevědí kam dřív a vy (netvrdím) budete z VŠ pomáhat nepotřebným každá rada dobrá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je teprve začátek semestru. Když každý týden nad tím strávíš hodinu, tak to úplně v pohodě stihneš. Stačí troška plánování. Ostatně to dítě ještě není na světě.
Popřípadě jaksi zapoj alespoň trošku mozek a najdi si jednu z těch agentur co tyhle podvody nabízí jako běžnou službu.
A jsem teda fakt zvědavá, jak chceš řešit diplomku, když nejsi schopná napsat seminárku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Je teprve začátek semestru. Když každý týden nad tím strávíš hodinu, tak to úplně v pohodě stihneš. Stačí troška plánování. Ostatně to dítě ještě není na světě.Popřípadě jaksi zapoj alespoň trošku mozek a najdi si jednu z těch agentur co tyhle podvody nabízí jako běžnou službu.
A jsem teda fakt zvědavá, jak chceš řešit diplomku, když nejsi schopná napsat seminárku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1408 píše:
Prosím, vypracoval by někdo podklady pro seminární práci na vysoké sociální škole? Školu mám téměř celou úspěšně za sebou, ale nyní do toho přišlo těhotenství a školu dělám u práce, takže mi trochu teče časově do bot. Počítám s tím, že se na mě sesype vlna kritiky, že musím vypracovat sama, že je to podvod a tak, ale jen já sama znám okolnosti. Děkuji, pokud se někdo ozve a pomůže. Hanka
Jak. chces resit diplomku a szz kdyz nezvladnes seminarku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele a jakou školu máš skoro hotovou, když tě v lednu vyhodili od bakalářských státnic?
A zároveň si v lednu byla už těhotná - takže teď asi úplně nepracuješ, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1408 postav se k tomu čelem, dej si odklad a nevymýšlej blbosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Formátování bakalářských prací
Zde pod tímto odkazem je možné si nechat naformátovat svou BP ![]()
http://formatovani-dokumentu.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, trošku mne tlačí čas a nestíhám jednu větší seminárku, nemáte prosím někdo zkušenost se stránkou Vysokoškolské Práce? Dá se tomu věřit? Recenze mají dobré, ale pořád nevím. Díky za info.
https://www.vysokoskolskeprace.cz
Případně jestli se najde někdo tady, kdo by mi pomohl, budu ráda. Je to ze statistiky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit