Zpracování seminární práce

16
19.10.19 22:00

Zpracování seminární práce

Prosím, vypracoval by někdo podklady pro seminární práci na vysoké sociální škole? Školu mám téměř celou úspěšně za sebou, ale nyní do toho přišlo těhotenství a školu dělám u práce, takže mi trochu teče časově do bot. Počítám s tím, že se na mě sesype vlna kritiky, že musím vypracovat sama, že je to podvod a tak, ale jen já sama znám okolnosti. Děkuji, pokud se někdo ozve a pomůže. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.10.19 22:25

Prosím vás vlna kritiky se asi nesnese ale počítám z vašeho studia sociálních věd v dnešní době…že píšete sem kde jsou maminky s dětmi které nevědí kam dřív a vy (netvrdím) budete z VŠ pomáhat nepotřebným každá rada dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.19 22:30

Kolik platíš za stránku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.10.19 22:32

Je teprve začátek semestru. Když každý týden nad tím strávíš hodinu, tak to úplně v pohodě stihneš. Stačí troška plánování. Ostatně to dítě ještě není na světě.

Popřípadě jaksi zapoj alespoň trošku mozek a najdi si jednu z těch agentur co tyhle podvody nabízí jako běžnou službu.

A jsem teda fakt zvědavá, jak chceš řešit diplomku, když nejsi schopná napsat seminárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.19 22:34
@Ou píše:
Je teprve začátek semestru. Když každý týden nad tím strávíš hodinu, tak to úplně v pohodě stihneš. Stačí troška plánování. Ostatně to dítě ještě není na světě.

Popřípadě jaksi zapoj alespoň trošku mozek a najdi si jednu z těch agentur co tyhle podvody nabízí jako běžnou službu.

A jsem teda fakt zvědavá, jak chceš řešit diplomku, když nejsi schopná napsat seminárku.
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
19.10.19 22:34
@Hanka1408 píše:
Prosím, vypracoval by někdo podklady pro seminární práci na vysoké sociální škole? Školu mám téměř celou úspěšně za sebou, ale nyní do toho přišlo těhotenství a školu dělám u práce, takže mi trochu teče časově do bot. Počítám s tím, že se na mě sesype vlna kritiky, že musím vypracovat sama, že je to podvod a tak, ale jen já sama znám okolnosti. Děkuji, pokud se někdo ozve a pomůže. Hanka

Jak. chces resit diplomku a szz kdyz nezvladnes seminarku 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.10.19 22:40

Hele a jakou školu máš skoro hotovou, když tě v lednu vyhodili od bakalářských státnic?

A zároveň si v lednu byla už těhotná - takže teď asi úplně nepracuješ, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10996
19.10.19 23:33

@Hanka1408 postav se k tomu čelem, dej si odklad a nevymýšlej blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.6.20 18:49

Formátování bakalářských prací

Zde pod tímto odkazem je možné si nechat naformátovat svou BP :)
 http://formatovani-dokumentu.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.25 12:44

Ahoj, trošku mne tlačí čas a nestíhám jednu větší seminárku, nemáte prosím někdo zkušenost se stránkou Vysokoškolské Práce? Dá se tomu věřit? Recenze mají dobré, ale pořád nevím. Díky za info.
 https://www.vysokoskolskeprace.cz

Případně jestli se najde někdo tady, kdo by mi pomohl, budu ráda. Je to ze statistiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze