Časopis o magii
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Časopis o magii
Zdravím všechny,
mám dotaz jestli někdo nevíte o nějakém časopisu, který by byl o magii? Našla jsem, že byl dříve vydáván časopis Svět magie, ale bohužel už nevychází a zpětně nelze koupit.
Myslím časopis, ve kterém by bylo třeba vyprávění a nějaké magické bytosti, příběhy, bylinky, mytologie, sny apod? Budu ráda za tipy
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja si kupuji enigmu, je to takova vseho chut o tajemnu, konspiracnich teorii, magii, lecitelstvi, zahad, ale i historii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky sem pro enigmu, ono to jsou spíš takové konspirační teorie, tajemné příběhy, ale je to celkem zajímavé. Ne že bych tomu věřila, ale ráda si takové tajemné věci mezi nebem a zemí přečtu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jessica4 @Peggy54 Mě dřív Enigma hrozně bavila, ráda jsem četla ducharinu. Nicméně to člověk musí brát jako knihu pohádek, nemyslím, že je to to, co zakladatelka hledá. V Enigma se běžně objevují knižní příběhy, ale představované jako fakty. Tj autor tam prostě napíše ducharinu, co dávno vyšla jako kniha a od začátku to bylo vymyšlené. Těžko říct, zda to je záměr, nebo jde o špatný překlad z anglických článků. Přišla jsem na to tak, že jsem si občas googlila články, co mě hodně zaujaly. Jaké překvápko, když mě dovedly k fantasy knížce ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lalelale jo ja to tak beru, ale me tam stene nejvix bavi ta historie, nebo ty neobjasnene zlociny, ty ufony, cupakabry vetsinou preskakuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peggy54 No hele právě i ta historie bývá často převzata z těch knížek. Jednou jsem i našla článek, kde byl odkaz na jméno zúčastněného člověka atd… a když jsem hledala víc, tak to jméno byla natvrdo postava z knihy
schválně si zkus občas pogooglit, když tě tam něco zaujme. Jj ufo a tyhle fantasmagorie jsem preskakovala taky, to už bylo teprve něco ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lalelale jj beru vse z rezervou ale je to fajn casak na odreaogovani kdyz chlap cuci na tenis, nejvic me tam vzdy berou ty ctenareky pribehy, me by zajimalo jestli to ty lidi fakt posilaji a mysli to vazne a nebo jestli si to vymysli redakce
…ale treba ty teorie o jacku rozparovacovi nebo zodiakovi to uplne zeru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peggy54 Já si myslím, že si to vymýšlí redakce. Stejně jako na onadnes, kafe.cz a dalších webech. Jj já to moc ráda četla, ale pak mě to právě přestalo bavit. Když už si ani neumí zkontrolovat, odkud ten námět mají
- Citovat
- Upravit