Zpráva z chirurgie

74
4.5.15 15:21

Zpráva z chirurgie

Dneska jsem byla se starším na pravidelné kontrole s varlátkem (měl ho jako malý operované a chodíme pravidelně jednou za rok na kontrolu).

Doktorka kluka prohlédla a říkala, že je všechno v pořádku. Doma jsme si přečetla zprávu co mi dala a trošku mně děsí, je všechno v pořádku? Nevíto co znamená to s tím penisem?

lok. varl. oboustraně palp i sono. intaktní, eutrofická
penis nazn. funční phimos.

pak už jen kontrola opět za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.5.15 15:33

@Darulka píšou, že je vše v pořádku, jen je naznačena fimóza - což je zúžení předkožky. Takže asi začít pomalu přetahovat :))

• Citovat
  • Upravit
74
4.5.15 15:42
@Anonymní píše:
@Darulka píšou, že je vše v pořádku, jen je naznačena fimóza - což je zúžení předkožky. Takže asi začít pomalu přetahovat :))

To je divné, syn normálně přetahuje :nevim:. Tak snad je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
4.5.15 15:46

Nedotčený, dobře vyživovaný-ziveny,

Phimosis (fimóza) znamená zúžení otvoru předkožky tak, že jde stěží nebo vůbec nejde přetáhnout přes glans penis.

v pořádku, nedotčená, jak sonograficky, tak pohmatem. Eutrofická znamená, že jsou normálně rostlá

staci sednou a zagooglit, hm???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.15 15:47

@Darulka Určitě je všechno ok, oni si doktoři občas potřebujou něco dopsat a přikrášlit :) Pokud je jen naznačena, tak to neznamená, že tam je :) Podle mě hodně subjektivní hodnocení, měj to na paměti, kontroluj, ale víc se tím nezabývej :)

• Citovat
  • Upravit
74
4.5.15 15:52

@Kamikadze Nedařilo se mi, nedávalo mi to smysl. tak pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
4.5.15 15:54

Chce to cvik:-))

• Citovat
  • Upravit
74
4.5.15 15:57
@Anonymní píše:
@Darulka Určitě je všechno ok, oni si doktoři občas potřebujou něco dopsat a přikrášlit :) Pokud je jen naznačena, tak to neznamená, že tam je :) Podle mě hodně subjektivní hodnocení, měj to na paměti, kontroluj, ale víc se tím nezabývej :)

Děkuju moc, večer mu na to kouknu. Ale neříkal, že by měl nějaký problém (je mu 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.15 16:06

@Darulka není zač :)přesně, jen pro kontrolu, jestli přetáhne úplně do konce, jestli tam nemá " čurbes" :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA