Zrušení PP před nastoupením
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zavolala bych tam a řekla, že nechci nastoupit. Radost asi mít nebudou, ale nutit tě nemůžou.
Možná by taky mohli strašit ušlou škodou ![]()
Ale to fakt jen strašit…
- Citovat
- Upravit
Dala bych jim vědět co nejdřív ať si stihnou najít náhradu. Je to slušnost. Taky bys chtěla, aby s tebou jednali na férovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raději jim to řekni hned ať mají čas najít někoho jiného než aby to řešili první den nástupu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napiš jim nebo zavolej že bohužel musíš odmítnout práci a co nejdříve ať mají šanci někoho místo tebe najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Tak strašit ji můžou třeba bubakem. Ale že teď napíše že za měsíc nenastoupí fakt není o nějakém ušlem zisku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova Přesně tak. Je možné, že člověka přimějí okolnosti např. k tomu, že nahlásí den předem, že jednoduše nenastoupí. To je život. Když bude firma chtít, resp. třeba nový šéf, aby byl někdo odejit, také nebude předem varovat ze ´slušnosti´. Samozřejmě bych firmě oznámila hned, jak bych byla takto rozhodnuta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lepsi oznámit ted nez po nástupu, nam se za poslední dobu stalo, ze nastoupil kluk i holka, odpracovali tri dny a pak kluk rekl, ze by ho ta prace nebavila (o cem je vedel z pohovoru) a holka, ze dostala lepsi nabidku. Dva dny zaučení a den školení uplne zbytecne. Ted od zari mela nastoupit dalsi a ta aspon dala dopredu vedet, ze nenastoupi… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, mám úplně blbý dotaz.
V srpnu jsem podepsala pracovní smlouvu v jedné firmě, s tím ze nastoupim od 1.10., nebudu zacházet do detailu, ale nenastoupím. Jde to?
Nebo musim nastoupit a PP ukončit třeba hned 1.den ve zkušebce? Raději bych tu první variantu. Zajímá mě jestli to teda jde, když je podepsána smlouva od určitého data jestli jde zrusit před nástupem.
Dekuji