Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, máte někdo zkušenosti s touto ZŠ? Mám zatím malého v 1.třídě v Michli - ZŠ Na Líše, ale totální nespokojenost
. Tak přemýšlím o přeřazení. Díky za info, Věrka ![]()
On by šel do druhé, tak snad by to bylo dobré. Na Líše je to fakt děs. ale zase nechci, abych ho dávala jinam a výsledek by byl stejný. Jsi hodná, že jsi nepsala, A ségruška má děti v jakých třídách?
Ahoj, tři roky jsem tam učila, byla jsem tam moc spokojená a po mateřské se tam asi i vrátím. Pokud by šel do druhé třídy, potkal by se s paní učitelkou Hrubou, která je moc fajn, má léta praxe, je přísná, ale děti ji měly rády. Párkrát jsem u ní suplovala, to teda ještě učila v páté, ve třídě byla příjemná atmosféra, bezvadně se tam pracovalo. Učila je terve druhým rokem a před tím to byla třída hrůzy (zažila jsem to tam na vlastní kůži), hrozně je zvedla, proměna o 200%. Co se týče ředitele, má svoje mouchy, ale to vidím spíš z pozice zaměstnance, rodičům se vždycky snaží vyjít vstříc.
Vietnamci mi nevadí
. Spíš mám obavy, aby se taky mylý začlenil. Na začlenění do kolektivu má velký vliv samozřejmě vyučující, který dětem vysvětlí co a jak. Takhle malé děti ještě nedomýšlí, jak by se malý kamarád cítil odstrčený. A přísná paní uč, mi také nevadí, hlavně, aby dělala práci srdcem.
Ahoj,
můžu se zeptat koho jste na líše měli? My jsme taky zoufale nespokojeni
, ted půjde holka do třetí. Máme pí učitelku, souhlasí to? Pokud počítám dobře, tak ano. Udělali jste dobře, že jste odešli, fakt je to děs běs
Dobrý den,
spadáme pod ZŠ Meteorologická a chystáme se tam se synem k zápisu.
Nějaké další zkušenosti s touto školou?
Předem díky za názory
Lída
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.