ZŠ Meteorologická - Libuš

327
14.6.12 09:03

ŽŠ Meteorologická -Libuš

Ahojky, máte někdo zkušenosti s touto ZŠ? Mám zatím malého v 1.třídě v Michli - ZŠ Na Líše, ale totální nespokojenost :pocitac:. Tak přemýšlím o přeřazení. Díky za info, Věrka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
14.6.12 09:37

On by šel do druhé, tak snad by to bylo dobré. Na Líše je to fakt děs. ale zase nechci, abych ho dávala jinam a výsledek by byl stejný. Jsi hodná, že jsi nepsala, A ségruška má děti v jakých třídách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 10:52

Ahoj, tři roky jsem tam učila, byla jsem tam moc spokojená a po mateřské se tam asi i vrátím. Pokud by šel do druhé třídy, potkal by se s paní učitelkou Hrubou, která je moc fajn, má léta praxe, je přísná, ale děti ji měly rády. Párkrát jsem u ní suplovala, to teda ještě učila v páté, ve třídě byla příjemná atmosféra, bezvadně se tam pracovalo. Učila je terve druhým rokem a před tím to byla třída hrůzy (zažila jsem to tam na vlastní kůži), hrozně je zvedla, proměna o 200%. Co se týče ředitele, má svoje mouchy, ale to vidím spíš z pozice zaměstnance, rodičům se vždycky snaží vyjít vstříc.

• Citovat
  • Upravit
327
14.6.12 13:22

Vietnamci mi nevadí :D. Spíš mám obavy, aby se taky mylý začlenil. Na začlenění do kolektivu má velký vliv samozřejmě vyučující, který dětem vysvětlí co a jak. Takhle malé děti ještě nedomýšlí, jak by se malý kamarád cítil odstrčený. A přísná paní uč, mi také nevadí, hlavně, aby dělala práci srdcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.15 10:10

zš na líše

Ahoj,
můžu se zeptat koho jste na líše měli? My jsme taky zoufale nespokojeni :cert:, ted půjde holka do třetí. Máme pí učitelku, souhlasí to? Pokud počítám dobře, tak ano. Udělali jste dobře, že jste odešli, fakt je to děs běs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.2.17 09:19

Dobrý den,
spadáme pod ZŠ Meteorologická a chystáme se tam se synem k zápisu.
Nějaké další zkušenosti s touto školou?
Předem díky za názory :) Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin