ZŠ Praha 3

24
4.10.15 22:06

ZŠ Praha 3

Zdravím, letos nás čeká rozhodování o škole. V úvahu co se týká vzdálenosti by přicházely školy Chelčického, Lupáčova, Vlkova a Jiřího z Poděbrad. Našel by se někdo, kdo by se podělil o zkušenosti a pomohl nám se rozhodnout?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
4.10.15 22:12

Jé, to je téma pro mě, taky vybírám, ale až na přespříští školní rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
4.10.15 23:26

Já bych vybrala určitě Lupáčovku…chodila jsem tam já..a minulý rok jsem tam šla i se synem na zápisy…dostal teda odklad a odstěhovali jsme se mezitim, ale kdyby ne tak půjdeme na zápisy zase tam…za mě to byla jedna z těch lepších škol a myslim, že se na tom nic nezměnilo ani dneska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
5.10.15 11:16

Vlkova ma silenou povest, Lupacovka je skvela, dite bych dala tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
5.10.15 11:35

Holky a co si myslíte o Seifertce a o Jeseniově? Mne zaujaly právě tyhle 3, Lupáčova, seifertova, Jeseniova, na každé mi přijde něco fajn. Ale netuším, jaká je realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.10.15 21:32

@Kakachna seifetka je podle mě ta vlkovka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.10.15 21:34

@Tuco @Petulinaxx a nevyvíjí zase příliš tlaku na žáky? Někde jsem slyšela, že je hodně neosobní a pouze zaměřená na výkon…osobní zkušenost nemám, tak uvítám informace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
5.10.15 21:40

@Tuco chtěla bych vědět to samé co @petabjuda, taky jsem slyšela, že tam chodí hodně prominentních dětí… Já hledám spíš takové rodinné prostředí, otevřený přístup a nevyhořelé učitelky.
Já zas přemýšlím o ZŠ Jiřího z Lobkovic anebo Chelčického…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
5.10.15 21:59

To netušim teda…na zápisech na mě úči působily teda hodně dobrym dojmem (vyhořelý mi nepřišly ani náhodou)…zápisy samotný byly takovou zábavnou formou, učitelka si pak k němu sedla a fakt se mu věnovala a že tam byl celkem nával a časovej skluz už…jak to bylo když jsem tam chodila já asi ani nemá smysl popisovat-tenkrát to byla jazykovka a dělaly se tam zkoušky do třetí třídy…ty doby už jsou dávno pryč a dneska už je to jinak…ale to, co popisujete jsem neslyšela ani nikde nečetla…chtělo by to zacílit na někoho, jehož dítě tam fakt chodí třeba i několik let už aktuálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
5.10.15 22:43
@petabjuda píše:
@Kakachna seifetka je podle mě ta vlkovka ;)

Aha, díky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
5.10.15 22:47

@Petulinaxx Můžu se zeptat, proč má špatnou pověst? Děti se tam nic nenaučí? Nebo špatné prostředí? Mě právě zaujala, že to není žádný obr, ve třídě je málo dětí… A co ta Jeséniova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
5.10.15 23:06

@Tuco jo, to by bylo nejlepší, jenže moc nevím, kde někoho takového hledat. Asi zkusím maminky ve školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
6.10.15 09:01
@AnastazieB píše:
@Tuco jo, to by bylo nejlepší, jenže moc nevím, kde někoho takového hledat. Asi zkusím maminky ve školce…

Já bych si klidně nějakou maminku odchytila u školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.10.15 18:07

Tak jen nové info co jsem zjistila od jedné maminky. Že prý Vlkovku ne, prý se tam hodně střídají učitelé, pořád mají suplování nebo volno. Z čehož mi plyne, že výuka asi nebude ideální. Ale je to zase jen jeden názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.15 10:08

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost se zš chmelnice? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin