ZŠ Teplice

37
8.8.23 11:42

ZŠ Teplice

Ahoj všem, je to pár let co jsem vybírala školku pro syna a teď je na čase hledat školu ;) Jaká škola v Teplicích je podle vás nejlepší? Nejblíž máme ZŠ Metelkovo, ale jedná se jazykovou školu a prý dost těžkou :think:
Děkuji za Vaše názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.8.23 14:48

ZŠ Bílá cesta jede prý v Montessori a je dobrá, ZŠ Na Stínadlech je sportovka, ale sportu tam moc nedají..,ale myslím, že stačí když se vyhnes Proseticim.. pak nebude problém.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.23 14:49

Kam jste chodili do MŠ?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.23 15:07
@Tercza píše:
Ahoj všem, je to pár let co jsem vybírala školku pro syna a teď je na čase hledat školu ;) Jaká škola v Teplicích je podle vás nejlepší? Nejblíž máme ZŠ Metelkovo, ale jedná se jazykovou školu a prý dost těžkou :think:
Děkuji za Vaše názory :kytka:

Já už se tedy odstěhovala více, než před 10 lety, ale kolega tehdy s Metelkárnou moc spokojený nebyl, jazyky ještě šly, ale ten zbytek prý nic moc. Já za sebe preferuji monte, jen netuším jaké je v Teplicích, za mě ještě nebyla a jinak by se mi líbila Buzulucká a jejich výběrové třídy.

• Citovat
  • Upravit
37
8.8.23 19:00

Ano Bílá cesta a Montessori se mi moc libí ;) Jen je od nás dál a v okolí neznám ani nikoho kdo by tuto školu navštěvoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
14.10.24 20:54

Obnovuji. Aktuálně řeším - Metelkárna, Stínadla nebo úplně jiná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.10.24 21:04

Tak my jsme vybrali tu Metelkárnu a jsme zatím moc spokojený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
14.10.24 21:52

My jsme naprosto spokojeni s Buzuluckou. Dobrá škola s matematickým či informatickým zaměřením. O Metelkárně jsem slyšela, že taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin