Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem, je to pár let co jsem vybírala školku pro syna a teď je na čase hledat školu
Jaká škola v Teplicích je podle vás nejlepší? Nejblíž máme ZŠ Metelkovo, ale jedná se jazykovou školu a prý dost těžkou ![]()
Děkuji za Vaše názory ![]()
ZŠ Bílá cesta jede prý v Montessori a je dobrá, ZŠ Na Stínadlech je sportovka, ale sportu tam moc nedají..,ale myslím, že stačí když se vyhnes Proseticim.. pak nebude problém.. ![]()
@Tercza píše:
Ahoj všem, je to pár let co jsem vybírala školku pro syna a teď je na čase hledat školuJaká škola v Teplicích je podle vás nejlepší? Nejblíž máme ZŠ Metelkovo, ale jedná se jazykovou školu a prý dost těžkou
Děkuji za Vaše názory
Já už se tedy odstěhovala více, než před 10 lety, ale kolega tehdy s Metelkárnou moc spokojený nebyl, jazyky ještě šly, ale ten zbytek prý nic moc. Já za sebe preferuji monte, jen netuším jaké je v Teplicích, za mě ještě nebyla a jinak by se mi líbila Buzulucká a jejich výběrové třídy.
Ano Bílá cesta a Montessori se mi moc libí
Jen je od nás dál a v okolí neznám ani nikoho kdo by tuto školu navštěvoval ![]()
Obnovuji. Aktuálně řeším - Metelkárna, Stínadla nebo úplně jiná?
Tak my jsme vybrali tu Metelkárnu a jsme zatím moc spokojený ![]()
My jsme naprosto spokojeni s Buzuluckou. Dobrá škola s matematickým či informatickým zaměřením. O Metelkárně jsem slyšela, že taky dobrý.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.