Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost se základkama v Praze - Letňanech? Zajímá mě hlavně ZŠ Tupolevova a ZŠ Fryčovická. Doslechla jsem se, že ZŠ Tupolevova by snad měla být o hodně lepší, ale spádově tam nepatříme. Tak netuším, jestli by tam dceru vůbec přijali
Díky předem za jakékoliv postřehy ![]()
Tak jsem mluvila s ředitelem ZŠ Tupolevova a pokud spádově pod tuto školu nepatříme, nemáme šanci, aby tam dceru vzali
Takže se obávám, že už nic řešit nemusím ![]()
@petule9 Ahoj, Petulo, a kam patrite spadove? My do Fajtla… Hledam informace nebo zkusenosti se ZS v Letnanech, ale nemuzu se niceho dopatrat… Nebudu syna hlasit na jinou skolu v Letnanech (jenom Fajtla), ale zkusime jine statni skoly v okoli…
@Pampelishka Ahojky, no my patříme spádově na Fryčovickou.. Můžu se zeptat, o jakých jiných školách v okolí uvažujete?
Na Slovance - P8 - za Kauflandem (státní).
Pak ještě dvě státní, ty jsou dál, ale pro nás je to po cestě do práce - ZS Bohumila Hrabala a ZS Curie.
V okolí pak soukromé - Livingston a Univerzum.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.