Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Muj problem je, ze jenu sebe nikdy nemam kdyz je potrebuju. Davam si je do kabelek, batohu, auta, do prace, ke dverim v byte. Vsude aby byly po ruce. A kdyz potrebuju, nejsou. Taky si je siju, zrovna jsem si koupila nove latky na tasky
(v Ikea ve vyprodeji ubrus a povleceni)
Jo. U nás jsou taky podivní žrouti látkových tašek. Zrovna v týdnu jsem děckám nadávala, když si je vezmou, ať je taky vrací. Některé ručně malované jsem dostala od děcek na konci školního roku. Patří mezi top dárky, které jsem od někoho dostala. A nejsou k nalezení. Někdo je snědl asi
.
@Billi píše: Více
Ja jsem jiny ukaz, v batohu nosim dve latkove tasky, mozna i tri na pripadny denni nakup. V realu stejne koupim jednorazovku a dam ji pak do odpadu misto pytle i kdyz pytle do odpadu mam ![]()
@Billi tasky ne. U nas se lichozrouti dali na gumicky do vlasu a sponky. ![]()
@malákráličice píše: Více
To u nás nemame, tak asi proto mají ty tašky ![]()
Tašek máme dost ale nikdy ne když zrovna potřebujeme. Takže se zase kupuje. U nás se věčně ztrácí misky. Když mám misku není víčko, když je víčko není miska. Před několika lety se nam ztratila škrabka. Byla nejlepší. Dělali jsme rekonstrukcí, novou kuchyň. Teda vyklidíli všechno a škrabka nikde. Že 13 dudliku nám zbyly dva. Jeden jsem vyhodila a poslední prostě není. Za gaučem, za postelí, za skříňkami, za křeslem pod nábytkem. Prostě nejsou. Myslíme si, že je dcera v nestřeženém okamžiku vyhodila do koše.
Stejně tak nejspíš zmizela taková okruz od odpadkového koše. Taky prostě nikde neni
@malákráličice píše: Více
Tak tohle u nás taky a znám jméno pachatele. Mia = kočka. Je zlodějka. Ukradla i pinzetu, dceři náušnice. Nejlepší je, že máme jen malé běhouny koberce do spacích pokojů a pod nima nic, máme vestavěné skříně, sedačku, postele na zem. Málo nábytku. Děcka mají každý postel u soklu. Ani u nich nevleze za a pod postele. Přesto si našla své skrýše. Pinzeta se stále nenašla. Gumičky, sponky, pinetky jsou její. Co unese, to sebere. Kde na skrýše, nevíme.
Nám se ztrácí vidličky a lžičky
Loni jsem koupila nové příbory a už zas chybí dvě vidličky ![]()
@nikitice píše: Více
Tak ztratu lžiček a vidliček chápu. Ty se prostě občas vyhodí a jsou malé.
Ale tašky nechápu. Jsou velké.
Látkové tašky ne, ty jsou na svém místě. V 80 procentech vozím na nákup proutěnou tašku, velmi odolnou. Mám ji z blešího trhu v Německu už min 15 let. Unese obří nákup..ale je neskladná, takže je jen na auto nákupy. Jinak se u nás ztrácejí látkové kapesníky, gumičky, sponky, skřipce do vlasů, plastové misky, nabíječky od telefonů.
lichují se ponožky, rukavice…
Kam se to vše vždy poděje nevím, za nábytkem nic není, tam nahlížím často..
@alisekR píše: Více
Já si také myslím, že se vyhodí. Podezřívám syna, že obrátí zbytek jídla do koše i s vidličkou nebo tam hodí jednorázový obal s příborem.
Já sem si jich asi 10 nakoupila někdy těsně před covidem a pořád je mám
buď jsou v autě a nebo na věšáku vedle dveří…jednu povesim, ostatní nacpu dovnitř a když jedeme na nákup tak je všechny vezmu…ty co se nespotřebují na vynoseni nákupu z auta zůstanou v kufru. ostatní v případě potřeby vyperu a zase povesim na věšák… ![]()
U nás ne, mám pořád všechny. Jednu speciální mám vždycky v kabelce, už jsem se naučila ji tam vždycky vracet. A látkové tašky používám, když jdu z domova jen na chvíli, na trh, na malý nákup, se synem na hřiště atd.
Téma je pro pobavení.

Několik let používam látkové tašky, siju si je sama a jestli si to dobře pamatuju, ušila jsem jich už tak 20, ale spíš víc. Dneska jsem potřebovala zaběhnout na rychlý malý nákup a na háčku visí opět jedna poslední a neobjevila jsem žádnou další ani při zběžné kontrole domácnosti. Nemám problém ušít další a už jsem si na ně i nastrihala, ale zajímalo by mě, kde všechny jsou.
Manžel nadhodil teorii s Lichožrouty, prý se jim přejedly ponožky a presedlali na tašky
Ztrácí se tašky jen u nás, nebo jste na tom někdo podobně?