Ztracené předvolání k soudu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ztracené předvolání k soudu
Ahoj všichni tady na Emimi, potřebuji poradit co mám teď dělat. Celá situace je složitá a já už nevím jestli to není nějaký vtip. Dnes mi manžel ráno volal že byl u jeho maminky zkontrolovat byt a že tam našel ve schránce obálku s předvoláním k soudu pro mě. Myslela jsem si že mám trvalé bydliště doma ale asi jsme to změnili na její byt. Problém je že tchýně už přez měsíc nebyla doma a obálkou našel až dneska když ho napadlo otevřít schránku. Domluvili jsme se že to vyřešíme večer v klidu doma. V pět jsem přijela a manžel úplně mimo tak se ptám co se děje, on že nemůže tu obálku najít. No hledali jsme a nenašli. Pamatuje si jen že ten soud má být za 3 týdny a že je to kvůli rok nezaplacené pokutě za rychlost na polské dálnici. Moje auto je napsáno na manžela a on tam vážně v té době byl kvůli práci. Problém je že soud předvolal mě a já s tím nemám co společného. Taky že v ten datum jsme celá rodina pryč, máme už letenky, ubytování, lístky vše zaplacené. Jenže my teď nevíme kam napsat že bohužel nemůžu přijít. Manžel si taky nepamatuje kam přesně mám jít, protože soud není jen na jednom místě. Tak nevím co teď, možnost je to nechat být ale bojím se aby to taky nebyl přestupek. Jakákoliv rada bude užitečná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak jedině obvolat všechny soudy, kterých by se to mohlo týkat, aby tě vylustrovaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Protože toho mají asi víc, ale tohle není ten případ, který ji napadl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka já nevím… Nikdy jsem tohle ještě neřešila. Není možné že soud v cizí zemi pošle ten přestupek do země kde ten člověk žije? To je jediné co mě napadá. Nebo možná kvůli české spz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše: Více
jak to myslíš. Že to nebude za to Polsko, ale něco jiného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emily Krol píše: Více
Zase další příběh, budiž. Hlavně mě zaujalo, že nevíš, kde máš trvalý pobyt? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
JO, asi v životě neviděla svoji občanku. A nechápu, když u matky nikdo není měsíc, tak nevybírají pravidelně schránku. Musí být plná nejrůzněších ptákovin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
U adeptů do Výměny bych se tomu nedivil. Člověk, který dělá gram. chyby typu „přez“ apod. nejspíš ani netuší, kde má občanský průkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emily Krol píše: Více
Auto je napsáno na manžela, tak jak soud přišel na tebe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: Více
Ona je nějaká cizinka, ale co diskuze, to vždycky nějaký zajímavý příběh a samá perla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit