Dluh na kindergeld v DE
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
OMLOUVAM SE ALE CHYBA V PŘÍSPĚVKU. NEINFORMOVAL ME BYVALY PARTNER O TOM ZE V DE NEPRACUJE
- Citovat
- Upravit
Jediné místo kde tohle můžeš vyřešit je v DE na tom úřadě. Nikdo nikde jinde ti neporadí a ten splatkový kalendář nevyřeší. Prostě kontaktuj to Německo a modli se za vstřícný přístup. Protože je to podvod, to že ti někdo něco měl říct je nesmysl, to by mohl tvrdit každý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč to je tvůj dluh? Nemel by to být jeho dluh? To nechápu. On přece měl informovat příslušné úřady, že už tam nepracuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
A tobě přišel nějaký dopis, že to máš vrátit nebo jak jsi k tomu došla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius Žádný dopis mi nepřišel, ale potkala jsem jeho otce a on mi řekl, že už od listopadu dělá v Čechách, tak je mi jasný, že od listopadu doposud jsem neměla nárok na KG. Tudíž budu muset od listopadu do dubna vrátit zpětně KG což je dost peněz a já na to najednou nemám.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak se informovat na tom úřadě, kde jsi žádala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, hezky páteční den přeji.
Mám dotaz ohledně německých přidavků tedy kindergeldu. Prosím, aby mi odpověděl pouze ten, kdo má zkušenosti.
Bývalý partner mě informoval o tom, že už půl ruku nepracuje v Německu. Takže jsem pobírala kindergeld neoprávněně. Chci si požádat o splátkový kalendář s tím, že nemůžu měsíčně hradit víc, jak 3000Kč. Někdo mi řekl, že to není možný, že dávají splátkový kalendář pouze na rok. Je tam přeplatek cca 120tisic, neměla bych opravdu na to, abych splacela 12tisic měsíčně. Už i ty 3tisice pro mě bude dost. Má někdo zkušenosti, že Vám umožnili splátkový kalendář dle Vašich finančních možností?? Nebo prostě budu mít smůlu a můžou mě zavřít?
Díky za odpověď ******