Nemůžu se zbavit kvasinek - co pomohlo vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1529
10.12.17 14:32

Nedám dopustit na ty boraxové globule - stojí kolem 110 korun za 10 kusů. A sedací koupel v hypermanganu - ale pozor! jen velmi, velmi světle růžový, to si najdi na netu. Omezit jednoduché cukry a v lékárně si koupit ty papírky do moči na cukr. Když je cukrovka, tak se může candida dost pomnožit.
Jinak probiotika přímo „tam“ - tampony, globule.
Na hypermangan nedám dopustit, je to laciné a můžeš se jím opláchnout během dne - když to hodně svědí, tak studená a ledová sedací koupel, ale fakt světlnouký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
10.12.17 14:41

Prelecit partnera, rezimova opatreni. Me teda pomohlo nakonec se prelecit celkove Mycomaxem. A byl konecne klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.12.17 15:01

..

Příspěvek upraven 10.12.17 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.12.17 15:12

@Poustevnice Můžu se prosím zeptat, to je přesný název těch globulí? Chtěla bych je vyzkoušet, dívám se na jeden eshop lékarny a nic mi tam pod tímto názvem nevyjíždí. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
10.12.17 15:16

Chce to celkove prelecit jak uz bylo psano ne jen masticky pri priznacich. Dale pak celkova zmena jidelnicku. Uplne vynechat 3 bily jedy - mouku cukr sul. Komplexni sacharydy v omez mnozstvi tj. brambory ryze atd. Pozor i ma laktozu. Dnes se da bezne koupit bezlaktozove mleko jogurt za par korun. Omezit konzumaci uzenin..zkratka hodne zeleniny mene sladkeho ovoce semena orechy kvalitni libove maso cviceni…taky jsem na to trpela zavedla dietu ktera me naprosto vyhovuje a mam klid. I jsem zhubla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.12.17 15:23
@Anonymní píše:
Zdravím :). Určitě hodně z vás si tím také prošlo, tak hledám nějakou radu. Už rok a půl se nemůžu zbavit kvasinek (candida). Doktorka mi napíše většinou Clotrimazol, to pomáhá asi tak týden a pak jsem zase ve starých kolejích. Canesten taky nepomohl. Piju čaje, beru Candistop, jim hodně česneku a teď jsem nejim sladké a vyřadila jsem i kafe( úplně zmizel výtok). Ale svědění je pořád. Zamýšlím zkusit třeba týden pouze pití zeleninových šťáv a česnečky. Co pomohlo vám? :nevim:

Ahoj,

chodíš plavat? Nosíš bavlněné spodní prádlo? Používáš probiotika? Nemáš i jiné opakující se problémy?
Kondomy nepoužíváte a tvůj partner má také problémy? Nebo používá mastičku preventivně?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2594
10.12.17 15:36

Taky mi zabraly boraxové globule, bavlněné spodní prádlo, ne moc těsné kalhoty :) preventivně si tu tabletku dávám 1× za 14 dní a zatím Ok (ťuk ťuk) :) doktor mi říkal, že má na to vliv i míra zvlhčení při sexu, když je to málo a “drhne” to, tak se může mykóza objevit taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2594
10.12.17 15:38
@lokinka2011 píše:
@Poustevnice Můžu se prosím zeptat, to je přesný název těch globulí? Chtěla bych je vyzkoušet, dívám se na jeden eshop lékarny a nic mi tam pod tímto názvem nevyjíždí. Děkuji :-)

Měly by to být boraxové globule, nebo zkus hledat jako globulus cum natrio tetraborico, to je napsané na té krabičce :D ale taky jsem to na e-shopu nikdy nenašla, vždy v lékárně ;) stojí to cca 90 Kč a je jich tam 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.12.17 15:40

Kazdy den vypit pul litru nebo litr kefiru!!! Ale chce to dlouhodobou konzumaci. Omezit sladke, nosit bavlnene pradlo, pouzivat mydlo urcene pro intimni hygienu. Ale kefir je opravdu TOP! Mozna me dokonce zbavil HPV, ale nechci sirit bludy. Mela jsem problemy, planovanou konizaci, a pak najednou vse zmizelo. Navic se mi zlepsila plet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
10.12.17 15:53

Cauky!

Rozhodne pouzivat jen bavlnene spodni pradlo
Vyhnout se saune
Zmena jidelnicku- alespon docasne- zadna bila mouka a zadny umely cukr. To pomuze hodne
Vyborny je oreganovy olej- da se koupit v zelatinovych kapslich., dale pak kokosovy olej, kys. Kaprylova
Takove ty vaginalni pripravky co doporucuji vyse ostatni
A kdyz nic, tak mycomax, floconazole a jiny antimykotika.
Urcite brat probiotika, aby se mikroflora srovnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.17 16:36
@Ou píše:
Dělaly vám kultivace a léčila jste zánět specificky? Přeléčila jste i partnera? Dostatečně dlouho? Vyhodila jste spodní prádlo z umělých vláken a prádlo které nosíte při praní dezinfikujete? omezila jste nošení těsných kalhot?

Jinak zdrojem té nákazy může být i orální sex, pokud má partner ústní dutinu ve špantém stavu - je třeba aby případně zašel k zubaři a na dentální hygienu a úzkostlivě kloktal nějakou vhodnou ústní vodou, než si změní případnou narušenou mikrofloru.

Klíčové jsou kultivace od gynekologa a přeléčení partnera. A nenechat klín zapařit v umělých vláknet a příliš těsných kalhotách.

Jako podpůrou léčbu můžete zkustit lyzáty jako je femivaxinum nebo candivac, případně probiotické tampony.

Vše co píšeš jsem udělala. Orální sex jsme na měsíce vynechali a nic :? Anonymní co psala, že je na tom stejně jako zakladatelka. Třeba Petra

• Citovat
  • Upravit
27267
10.12.17 16:45
@Anonymní píše:
Zdravím :). Určitě hodně z vás si tím také prošlo, tak hledám nějakou radu. Už rok a půl se nemůžu zbavit kvasinek (candida). Doktorka mi napíše většinou Clotrimazol, to pomáhá asi tak týden a pak jsem zase ve starých kolejích. Canesten taky nepomohl. Piju čaje, beru Candistop, jim hodně česneku a teď jsem nejim sladké a vyřadila jsem i kafe( úplně zmizel výtok). Ale svědění je pořád. Zamýšlím zkusit třeba týden pouze pití zeleninových šťáv a česnečky. Co pomohlo vám? :nevim:

Co pomohlo mě - bavlněné kalhotky, prané ideálně na 60, ale vždy bez aviváže, omezení sladkého, lepku, přestala jsem používat tampony(pouze bazén a léto při konci MS), přestala jsem používat jednorázové vložky(taky omezeně), na akutní problémy, kromě klasické léčby od lékaře si vezmu látkovou intimku, na kterou kápnu teetree olejíček…Jo a taky při rizikových činnostech jako je bazén, léto atd. používám vaginální lactobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
10.12.17 16:56

Asi potrebujes probiotika - jsou vaginalni cipky, v De se to jmenuje Vagiflor. Dale dulezite omezit cukr na minimum, alespon docasne a nosit je 100% bavlnene pradlo prane na 80-90St. ( i rucniky). Jo a taky jednou prelecit soucasne i partnera Clotrimazolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.12.17 17:10
@heevi píše:
Měly by to být boraxové globule, nebo zkus hledat jako globulus cum natrio tetraborico, to je napsané na té krabičce :D ale taky jsem to na e-shopu nikdy nenašla, vždy v lékárně ;) stojí to cca 90 Kč a je jich tam píše: Více

super, děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
10.12.17 17:23

Ano - boraxové globule pro ženy, říkám v lékárně.
Heevi - ano, to je ono.
Výroba měla před cca 3 - 4 lety výpadek, teď jsou opět už asi přes rok na trhu. Je to volně prodejné, kupuji v lékárnách po okrese.
Skladovat v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria