Ztráta menstruace z ničeho nic

21.7.20 20:09

Ztrata menstruace z niceho nic

Ahoj holky,
resim nemilou vec. Cely zivot jsem mela cyklus 29-33 dnu, vicemene presny jak hodinky, resp. uz jsem na sobe treba dva dny poznala, ze to dostanu. Antikoncepci neberu a nikdy jsem ani nebrala. K lekari chodim pravidelne a nikdy mi nerekla, ze by bylo neco v neporadku. Minuly mesic mi nedorazila MS, mela jsem ohromnou radost, ze se treba konecne zadarilo (“snazime se”) po 16 dnech jsem sla na vyvolavacku. Byla to pro me uplne nova situace, neco jsem si pocetla tady, ale porad jsem doufala, ze treba i pres neg. Tt bych mohla tehotna byt. Na utz nic, pichla mi injekci a ms prisla (slabsi nez obvykle, ale prisla). Tento mesic opet nic. Zadny bolesti podbrisku, proste jakobych prestala menstruovat. Mam zpozdeni 4 dny. Premyslim jestli to nenechat byt a necekat az proste prijde, ale to muze trvat… premyslim i o zmene dr., protoze mi vlastne nic ani nevysvetlila, jen ze telo neni stroj a nemam to resit. A to vi, ze se o dite snazime uz cca 4-5 let (nabizela mi zadanky do gennetu, ale nebyli jsme tam jeste), nikdy mi neudelala zadne vysetreni, proste jen rekla, ze mi napise tu zadanku a mam se objednat do caru. Holky mate nekdo nejakou zkusenost s tou ms? Ja fakt 15 let menstruuju jak hodinky a ted tohle. Trochu se i bojim, mozna uz je to i ze stresu. Ted okolo me to tehotni a ja nic. Pro uplnost dodavam, ze mi je 27.
Je dobre cekat na ms nebo je lepsi jit na to vyvolavani?
Plus kdyby mi nekdo doporucil dobrou gynekolozku v Praze, ktera bere, budu vdecna :) preferuji zenu :) ta moje je sice fajn a mila, ale navstevy u ni mi prijdou skoro az “zbytecny”. Dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
21.7.20 20:17

A proc sis nevzala ty zadanky? Jako nechapu, snazite se 5 let, ale ani pro to nic neudelate. Po takove dobe snad musi byt jasne, ze je neco spatne :nevim: s ms to muze byt i od tech nervu, neprodelalas nejakou nemoc, nehubnes nebo naopak nepribrala si nejak vyrazne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 20:20

@Kriss Tina
Ja to proste neresila. Nebylo to na poradu dne. Spis to mame tak, ze bychom se tomu nebranili. Napsala jsem to asi zmatecne 4-5let se nechranime, ale zaroven to proste neresime (ovulacni testy atd) nezhubla jsem ani nepribrala. Nemocna jsem nebyla. Prave ze to nema zadny viditelny duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.7.20 20:29

@Padmé Amidala osobně bych šla do přírodních produktů.. Ne na další vyvolavacku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 20:35

@martina.se
Dekuju, prave ze me se tam jit nechce. Pichat do sebe nejaky hnusy. Snazim se vse resit spis prirodne/prirozene. Mozna i proto jsem se neodhodlala jeste jit do toho caru. Ale to je na jine tema.
Doporucila bys mi neco konkrteniho. Samozrejme si umim na netu vyhledat, ale spis mi jde o zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
21.7.20 20:44
@Padmé Amidala píše:
Ahoj holky,
resim nemilou vec. Cely zivot jsem mela cyklus 29-33 dnu, vicemene presny jak hodinky, resp. uz jsem na sobe treba dva dny poznala, ze to dostanu. Antikoncepci neberu a nikdy jsem ani nebrala. K lekari chodim pravidelne a nikdy mi nerekla, ze by bylo neco v neporadku. Minuly mesic mi nedorazila MS, mela jsem ohromnou radost, ze se treba konecne zadarilo (“snazime se”) po 16 dnech jsem sla na vyvolavacku. Byla to pro me uplne nova situace, neco jsem si pocetla tady, ale porad jsem doufala, ze treba i pres neg. Tt bych mohla tehotna byt. Na utz nic, pichla mi injekci a ms prisla (slabsi nez obvykle, ale prisla). Tento mesic opet nic. Zadny bolesti podbrisku, proste jakobych prestala menstruovat. Mam zpozdeni 4 dny. Premyslim jestli to nenechat byt a necekat az proste prijde, ale to muze trvat… premyslim i o zmene dr., protoze mi vlastne nic ani nevysvetlila, jen ze telo neni stroj a nemam to resit. A to vi, ze se o dite snazime uz cca 4-5 let (nabizela mi zadanky do gennetu, ale nebyli jsme tam jeste), nikdy mi neudelala zadne vysetreni, proste jen rekla, ze mi napise tu zadanku a mam se objednat do caru. Holky mate nekdo nejakou zkusenost s tou ms? Ja fakt 15 let menstruuju jak hodinky a ted tohle. Trochu se i bojim, mozna uz je to i ze stresu. Ted okolo me to tehotni a ja nic. Pro uplnost dodavam, ze mi je 27.
Je dobre cekat na ms nebo je lepsi jit na to vyvolavani?
Plus kdyby mi nekdo doporucil dobrou gynekolozku v Praze, ktera bere, budu vdecna :) preferuji zenu :) ta moje je sice fajn a mila, ale navstevy u ni mi prijdou skoro az “zbytecny”. Dekuju moc :)

Co čekáš že Mudr udělá? Dala ti hádanku do car. Tam ti udělají všechna možná vyšetření. Po tak dlouhém snažení už jste tam měli být dávno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
21.7.20 21:36

A zkoušela jsi si dělat znovu test? Nebo jsi ho dělala jen minulý měsíc? A ani to že na UZ nic nebylo neznamená že jsi nemohla být těhotná. Nebo se dělalo i HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
21.7.20 22:12

Být tebou tak se zaměřím na příčinu. Tělesný tuk, fyzická zátěž a td. Nebo jestli je příčina někde jinde… Na vyvolání bych nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.20 05:37

@Lucka1111
Zkousela jsem dneska a je negativni. Takze na tehotenstvi se neupinam. Ne ze by to nebylo fajn, ale asi bych uz musela byt min ve 12. tydnu a to by asi byla velka nahoda. 8o Krev mi nebrala.

@epsice
Souhlasim, to jsem se snazila delat, jenze vazim stale stejne +- kilo a fyzicka zatez je spis mensi nez kdy byvala. (Obcas hodne pohybu a pak treba par mesicu nic a vzdycky ms byla pravidelna). Kdybych se nacpala k dr na krev muze to necemu pomoct? Protoze kdyz tam pujdu tak mi udela utz, prdne injekci a to je vse. Kdybych mela nejake cysty atd., tak to by mela poznat ne?

Jinak dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.7.20 11:07
@Padmé Amidala píše:
@martina.se
Dekuju, prave ze me se tam jit nechce. Pichat do sebe nejaky hnusy. Snazim se vse resit spis prirodne/prirozene. Mozna i proto jsem se neodhodlala jeste jit do toho caru. Ale to je na jine tema.
Doporucila bys mi neco konkrteniho. Samozrejme si umim na netu vyhledat, ale spis mi jde o zkusenost.

Za me kontryhelovy čaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria