Ztratil se orgasmus

Anonymní
15.12.12 10:02

Ztratil se, orgasmus

Ahoj zeny,
jsem z tech, co maji klitorialni orgasmus, vaginalni jen asi 2× za zivot. Jenze ted se mi ztratil i klitorialni, netusim, co se deje. Ani masturbaci nedosahnu orgasmu, nikdy mi to samotne nedelalo problemy, kdyz jsem mela naladu, tak to slo raz dva. Sama se neuspokojuji casto, ale i tak to bylo bez problemu. Uz jsem hodila podezreni na vibrator, ze si klitoris zvyknul na rychle vrneni a ted ze odmita spolupracovat normalne, ale nejde to asi s vibratorem. Jsem z toho docela zarazena, je mi to lito. Doma je sex moc a moc fajn, ale ted si pripadam rozbita :?.

Stalo se vam to take? Je to normalni? Kurnik, co se deje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1612
15.12.12 10:11
@Anonymní píše:
Ahoj zeny,
jsem z tech, co maji klitorialni orgasmus, vaginalni jen asi 2× za zivot. Jenze ted se mi ztratil i klitorialni, netusim, co se deje. Ani masturbaci nedosahnu orgasmu, nikdy mi to samotne nedelalo problemy, kdyz jsem mela naladu, tak to slo raz dva. Sama se neuspokojuji casto, ale i tak to bylo bez problemu. Uz jsem hodila podezreni na vibrator, ze si klitoris zvyknul na rychle vrneni a ted ze odmita spolupracovat normalne, ale nejde to asi s vibratorem. Jsem z toho docela zarazena, je mi to lito. Doma je sex moc a moc fajn, ale ted si pripadam rozbita :?.Stalo se vam to take? Je to normalni? Kurnik, co se deje?

A to se ti stalo po porodu nebo jen tak z ničeho nic? A zkoušela jsi třeba sprchu s odmontovanou hlavicí? Ta umí zázraky :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.12 10:18

Z niceho nic 8o.. sprchu ne, na me je to moc silne, je to neprijemne

• Citovat
  • Upravit
2309
15.12.12 10:18

Že by stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.12 10:29
@Hanymany píše: Že by stres?

stres nemam, standartni stereotyp s detmi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.12 10:43

Možná přesycení? Zkus to úplně vysadit. Nula sexu. Nebo aspoň nula sebeuspokojení. Třeba to pomůže. Rozumím ti, hrozně by mě to rozhodilo.
Určitě bych vysadila vibrátor. Taky ho mám, ale snažím se ho nenadužívat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.12 10:58

Sex mame tak jednou tydne ci mene. Vibrator pouziji tak 1× 2tydny. fakt nevim, co se mnou je

• Citovat
  • Upravit
18660
15.12.12 11:01

Myslím, že ženský orgasmus hodně souvisí s psyychikou, na to bych sázela víc než na problém zdravotní. Může být něco pod prahem. S tím ti bohužel my nepomůžeme, ale přeju, ať je to pryč a zase máš z toho radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
15.12.12 11:33

Ahojky, zkusila bych se trochu postit a pak si udělat hezký večer a pořádně si to užít třeba tak jinak než je zvykem a třeba se to povede… psychika je mocná… jinak já jsem o orgasmus přišla při druhém těhu, ale po porodu se to zase srovnalo… taky jsem klitoriální… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.12 19:26

Ja jsem z toho fakt vedle, nevim, jaks e chovat a mam nervy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.12 20:03
@Anonymní píše:
Ja jsem z toho fakt vedle, nevim, jaks e chovat a mam nervy

Myslíš před partnerem? Rozhodně mu to řekni, to potřebuje vědět.

• Citovat
  • Upravit
85856
15.1.13 20:05

Kolik ti je a nebereš nebo nezměnila jsi hormon. antikoncepci? Mě po ní zmizela chuť a sex i vzrušivost!! Teď ji měsíc neberu a vše je ve starých kolejích… :-) Ale neztratilo se to ze dne na den, jsou to dlouhodobé následky nízkodávkované HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí