MS po vyvolávací injekci, název injekce?

2292
13.12.12 17:38

MS po vyvolávací injekci,název injekce?

Ahoj měla bych takový dotaz. Nevíte někdo náze této injekce na vyvolání MS? A ještě bych se zeptala za jak dlouho jste MS dostaly? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
13.12.12 17:42

Agolutin, většinou se menstruace dostaví do 14-ti dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.12.12 17:44

Agolutin…aha já jsem teda dostala něco jiného, došlo mi až ted že to co mi dr píchnul nemá tedy s vyvoláním MS nic společnýho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.12.12 19:11

A co ti píchnul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.12.12 19:52

Depo-Proveru..ale to je přeci antikoncepce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.12.12 20:01

Jo, antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.12.12 20:05

A poměrně dost veliký hnůj, to ti jako píchl, aniž by to s tebou konzultoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.12.12 22:40

No řekl mi že dostanu injekci na vyvolání ms, mám ještě nějaké další gynekologické potíže. No musim mu zavolat a ujistit se, ale jsem si jistá že jsem na ampuli viděla Depo-provera, ale hned mi to samozřejmě nedošlo byla jsem dost vyděšená z jiných věcí, a ptát sse co konkrétně mi píchá to mi přišlo zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.12.12 22:59
Prosím tě, depo-povera je svinstvo, není to injekce na vyvolání menstruace, ani složením nemůže být, pravděpodobně budeš krvácet, pokud ti ji fakt píchl, najdi diskuze o depo-poveře, klidně 3 týdny, ale je to antikoncepce, jedna injekce pokryje 3 měsíce tuším, extra se v ní neorientuju sestřenka si ji nechal píchnout coby antikoncepci, rok jí dával jiný gynekolog do pořádku. Tak třeba ne, třeba to byl fakt neškodný agolutin, to je jen progesteron.
@katule9 píše:
No řekl mi že dostanu injekci na vyvolání ms, mám ještě nějaké další gynekologické potíže. No musim mu zavolat a ujistit se, ale jsem si jistá že jsem na ampuli viděla Depo-provera, ale hned mi to samozřejmě nedošlo byla jsem dost vyděšená z jiných věcí, a ptát sse co konkrétně mi píchá to mi přišlo zbytečný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí