Zubař ve zkušební době
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zubař ve zkušební době
Ahoj / Dobrý den,
od nového roku, tedy od 2.1.2023 nastupuji do nové práce.
Avšak v pátek 6.1.2023 musím jít k zubaři na vytrhnutí osmiček (zubů moudrosti) ráno v 10:00. Je to objednané na pátek, abych se z toho mohla přes víkend třeba „vyležet“, jestli to pak bude bolet jako čert.. ![]()
Jak je to prosím ve zkušební době? Nebude to problém? Někde jsem jsem četla, že ve zkušební době je možné jít k lékaři jen na dobu NEZBYTNĚ nutnou k jeho návštěvě, ale po zákroku se vážné asi nebudu moc cítit jít poté ještě do práce… ![]()
Klidně bych se přeobjednala na datum, kdy budu mít odpolední směnu, ale stejně si myslím, že když bych šla k zubaři ráno, tak bych tu odpolední prostě asi stejně nedala… ![]()
Myslíte, že bych budoucího zaměstnavatele měla nyní informovat, aby to věděl dopředu, či až nastoupím do práce? ![]()
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co by te na tom bolelo? Pokud neni zub v zanetu, neni duvod se vyvalovat doma. Objednej se kdyz budes mit odpolední. Taky existují leky na bolest.
- Citovat
- Upravit
@mackA159 Tak optimisticka bych tedy nebyla a situaci nezlehcovala. Kazda extrakce me osmicky byla min.na cca 60min, tri dny jsem pak lezela a ledovala, brala analgetika. V zanetu nebyly, odstranene preventivne pred tehotenstvim na doporuceni zubare. U jedne extrakce doslo i k perforaci patra u nosu, takze dalsi zakroky po vyndani stehu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 píše:
Co by te na tom bolelo? Pokud neni zub v zanetu, neni duvod se vyvalovat doma. Objednej se kdyz budes mit odpolední. Taky existují leky na bolest.
Já rozhodně nejsem cíťa, ale po trhání osmičky bych do práce nešla. Zvlášť pokud je to fyzicky náročnější práce, tak si koleduje o to, aby třeba rána začala krvácet. @Wixxy Domluvila bych se se zaměstnavatelem na rovinu a pokud máš možnost, tak už teď. Anebo pokud to nehoří, tak zákrok přesunout na jiný, pozdější, termín
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaměstnavatele požádat, že prostě ten den bys potřebovala volný. Když sem byla vyřezávat spodní a trhat horní, tak sem hned otekla a měla modrou půlku hlavy. Vypadala sem jako po zbití nebo autonehodě 🤔 Další vyřezávaná osma už byla více cajk. Uvidíš, prostě slušně a narovinu ![]()
- Citovat
- Upravit
Asi bych nechtěla pracovat pro někoho, kdo nepochopí dlouhodobě plánovaný zákrok - navíc na zubním, kde je zázrak zubaře mít a objednávací lhůty jsou půl roku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedná se o strojírenství - CNC stroje.
Nejsem žádná bábovka, ale bojím se, až to přijde k sobě. Protože stát na nohou a ještě pracovat s CNC stroji a do toho třeba bolest, au au au..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navíc předpokládám, že vytržení je indikováno lékařem.. Nebo přijdeš na zubní - hej, dnes se mi nechce dělat - trhej? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oznámit to a věřím, že ti vyhoví. Já byla taky ve zkušebce u lékaře a bez problémů mi bylo vyhověno.
Je super, že sis to dala na pátek - já jsem byla na extrakci taky pátek a byla jsem za ten víkend ráda, že nikam nemusím a už vůbec ne do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 Nevím jakou má zakladatelka práci, ale já teda mám vždy po umrtvení u zubaře několik hodin oteklý obličej a pusu jako Stalonne. Do toho člověk slintá a nemůže kloudně mluvit..pokud je to práce kde mluvení není potřeba, tak je jistě manuální a pak se s tím půldne třeba ohýbat..Rána se prokrvuje a po osmičkách nebývá uplně drobná.
Tohle je zrovna něco, s čím mi připadá ok být radši po zbytek dne v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud tam jsou nadřízení a HR trochu normální lidi, mělo by to byt bez problému. Ze trhani osmiček není žádná sranda jw všeobecně známo. Vemte to z jejich hlediska. Kdyby vas kvůli 1 dni u zubaře vyhodili, nebudou tam mít nikoho dalších několik týdnu než najdou nového člověka plus cela s tím spojena administrativa. To by se jim moc nevyplatilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 píše:
Děláš si srandu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wixxy píše:
Ahoj / Dobrý den,od nového roku, tedy od 2.1.2023 nastupuji do nové práce.
Avšak v pátek 6.1.2023 musím jít k zubaři na vytrhnutí osmiček (zubů moudrosti) ráno v 10:00. Je to objednané na pátek, abych se z toho mohla přes víkend třeba „vyležet“, jestli to pak bude bolet jako čert..
Jak je to prosím ve zkušební době? Nebude to problém? Někde jsem jsem četla, že ve zkušební době je možné jít k lékaři jen na dobu NEZBYTNĚ nutnou k jeho návštěvě, ale po zákroku se vážné asi nebudu moc cítit jít poté ještě do práce…
Klidně bych se přeobjednala na datum, kdy budu mít odpolední směnu, ale stejně si myslím, že když bych šla k zubaři ráno, tak bych tu odpolední prostě asi stejně nedala…Myslíte, že bych budoucího zaměstnavatele měla nyní informovat, aby to věděl dopředu, či až nastoupím do práce?
Děkuji.
Dej to zaměstnavateli vědět dopředu. Ale jestli je normální, tak by to neměl být problém. Bude to v pátek, takže budeš mít víkend na to, aby ses dala dokupy. Že bys šla po zákroku hned do práce, je nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekni mu to, prostě jsi objednaná, pokud to bude problém, vůbec bych nenastoupila, protože pak by mohl být problém všechno. A navíc obsluha CNCčka, to jsi poměrně vzácnej člověk, tak bych se nebála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 píše:
U osmiček?
Někdy je to docela síla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit