Zubařka - škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahojte myslíte si že když mi vádí zvuk vrtačky nemám chodit na zubařku nebo můžu???
Tak předně nejdřív musíš mít maturitu, pak udělat zkoušky na medicinu.
Do té doby ti to třeba vadit přestane. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když ti vadí zvuk vrtačky, tak proč se chceš stát zubařkou?! To mi přijde jako kdyby gynekologovi vadilo ženské přirození?! ![]()
- Citovat
- Upravit
Já teda nevím, ale po přečtení Tvého dotazu mě napadlo jediné, bylo by možná dobré pokud by ses identifikovala, abych měla možnost se Ti v budoucnu vyhnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojte myslíte si že když mi vádí zvuk vrtačky nemám chodit na zubařku nebo můžu???
můžu se zeptat, kolik ti je? pOdle stylu psaní bych odhadla tak 12, tak třeba ti to za těch 7 let, až to bude aktuální, vadit nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 píše:
Tak předně nejdřív musíš mít maturitu, pak udělat zkoušky na medicinu.
Do té doby ti to třeba vadit přestane.
No já právě nevím jestli mi to bude vadit ještě v budoucnu???
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No já právě nevím jestli mi to bude vadit ještě v budoucnu???
A my to můžeme vědět jak, když neznáš sama sebe ani ty? Myslíš, že o tobě víme víc?
Na rozhodování máš každopádně času dost, asi jsi na ZŠ, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli je nesnášenlivost zvuku vrtačky to jediné, co ti brání ve studiu, tak gratuluju
.
A vážně - netuším, kolik ti je (hádám ZŠ - gymplař by nejspíš napsal stomatologie
). Jestli máš ještě pár let čas do toho „studia“, tak se klidně může stát, že ti to vadit přestane. Třeba je to způsobené nepříjemným přístupem zubaře v dětství a budeš mít možnost toho díky práci ušetřit jiné děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit