Kurz Zubní instrumentářka Plzeň

Fey
150
24.3.13 09:16

Zubní instrumentářka Plzeň

Ahoj, koukala jsem, že od února otevřeli nově akdretitovaný kurz zubní instrumentářky v Plzni, chodíte tam tedko někdo? Psala jsem jim email, že chci začít hned jak bude další termín pro nově začínající. Myslim si, že je to super pro nás tředočeský než jezdit do Ostavy, Brna, Frýdku Místku a kdyby ještě otevřeli v Praze co :dance:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
labis
21.11.13 20:56

Dobrý den mohu se zeptat, kde jste našla informace o tomto kurzu v Plzni?? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
6.1.16 17:04

Zkušenost s kurzem

Dobrý den,
nemáte někdo prosím zkušenost s tímto kurzem? Mám na něj od pátku jít, ale nevím co mě čeká, tak se obracím na vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.16 13:12

@DominikaPechmanova

Dobrý den,
taky jsem chtěla na tento kurz nastoupit, ale až později. Vy pracujete u zubního lékaře nebo teprve chcete?
Mohla bych se zeptat, jak často tento kurz probíhá? Budu moc ráda, když se mi ozvete a poskytnete nějaké info, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.16 14:02

Nene nepracuji, vždycky mě práce sestřičky lákala, tak jsem si rozhodla tento kurz udělat. :)
Kurz probíhá jednou za 14 dní, pátek, sobota, neděle. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.16 14:39

@DominikaPechmanova

Jee děkuju za rychlou odpověď :-) a to je vždy od rána do večera? My se snažíme o miminko a s dítětem bych to nedávala. Neměl by mi kdo hlídat :?
A vy už jste měla první hodinu? Jak to probíhalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.16 16:35

Za málo! :D V pátek to začíná většinou v 1, ale sobota a neděle je od rána od 8mi do 5ti.
Mám za sebou první víkend, je to náročný, ale dá se to. Vyučující jsou zatím moc fajn! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.3.16 12:41

Dobrý den, mohla bych poprosit o info na jaké škole se dá tento kurz absolvovat. Popřípadě o další informace např. Kolik kurz stojí atd. :) Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.5.20 19:03

Zubní instrumentářka Plzeň

Zdravím, přihlásila jsem se letos na voš akdretitovaný kurz Zubní instrumentářky v Plzni, který by měl začínat od září 2020. Z předběžné informace vím, že se bohužel tento kurz neuskuteční pro malý zájem uchazečů. Pokud by měl někdo zájem, tak je možnost se přihlásit do konce května (června- bude prodlouženo).
Brala bych i Prahu, pokud se v Plzni kurz neotevře. Nevíte někdo, zda bude tento kurz letos probíhat i v Praze a kde?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.21 14:59

Dobrý den, nemáte někdo info o kurzu zubní instrumentářky v Plzni, je tento kurz i v Plzni? děkuji Milena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze