Dálkové studium? Žádné hlídání

718
19.3.13 14:09

dálkové studium?žádné hlídání

Ahoj nevíte někdo jak si doprčic člověk má dodělat školu když nemá hlídání, jak jste to udělali při dálkovým studiu? To mám čekat 2 roky než půjde do školky? Fakt už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11860
19.3.13 14:10

Třeba si to hlídání zaplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
19.3.13 14:11

Na přednášky jsem nechodila, když byla zkouška/test, tak mi jí na chodbě někdo ze spolužáků pohlídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.3.13 14:11

No kdybys bydlela blíž, klidně bych Ti pohlídala:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
19.3.13 14:13

A studovala jsem v ČB, jakou školu chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.13 14:15
@micelinka píše:
Na přednášky jsem nechodila, když byla zkouška/test, tak mi jí na chodbě někdo ze spolužáků pohlídal.

Přesně tak. U nás hlídá jen manžel a kdyby někdy nemohl (kvůli zaměstnání to hrozí často), tak to udělám stejně.
Co třeba nějaká kamarádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Jedna možnost je odložit studium, druhá možnost je hlídání si zaplatit.

• Citovat
  • Upravit
50725

Těžko :mrgreen: Učit se a psát seminárky po nocích, na zkoušku s dítětem, pokud není písemná. Já jsem se na to vyprdla a to bych hlídání měla - ale energie nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
@pazitka píše:
Třeba si to hlídání zaplatit?

to by byla možnost, ale raději dám celej rodičák do úspor než za blbý hlídání, nj asi si budu muset počkat, babča ještě pracuje a sestra chodí do školy tak to by asi nešlo nijak udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.13 14:17

@misacek00 a Tobě jde o čas na učení nebo o čas strávený ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
19.3.13 14:21
@misacek00 píše:
to by byla možnost, ale raději dám celej rodičák do úspor než za blbý hlídání, nj asi si budu muset počkat, babča ještě pracuje a sestra chodí do školy tak to by asi nešlo nijak udělat

No, evidentně nejsi do studia ochotná zainvestovat, tak nestuduj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.3.13 14:22

Tak asi si nějaký hlídání najít? Jinak to fakt nevím. U nás hlídá manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.3.13 14:23

„Blbý hlídání“? Tak když je ti hlídání blbý, proč se rozčiluješ, jak máš jako studovat? Tak nestuduj a nebudeš to muset řešit :roll:

• Citovat
  • Upravit
1900
19.3.13 14:27

U nás taky hlídá manžel :)
No, pokud jsi bez chlapa a s otcem dítka nemáte dobré vztahy tak těžko radit. U nás ještě fungují prababičky - nebála bych se jim dítko svěřit když bych byla hodinu na zkoušce - tu hodinu snad zvládne každý.
Když se učím doma, tak většinou hlídá manžel nebo malý spí. Zkoušku jsem řešila zatím jednu a to jel manžel se mnou. Jinak jsem měla v záloze dědu a nebo prababičku. Taky jsou hlídací kamarádky. Na ty zkoušky se většinou někdo najde :)
Kámošce hlídala babička (její maminka) - brala si na to v práci dovolenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
19.3.13 14:28
@ncc1701 píše:
„Blbý hlídání“? Tak když je ti hlídání blbý, proč se rozčiluješ, jak máš jako studovat? Tak nestuduj a nebudeš to muset řešit :roll:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko