Dálkové studium? Žádné hlídání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dálkové studium?žádné hlídání
Ahoj nevíte někdo jak si doprčic člověk má dodělat školu když nemá hlídání, jak jste to udělali při dálkovým studiu? To mám čekat 2 roky než půjde do školky? Fakt už nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na přednášky jsem nechodila, když byla zkouška/test, tak mi jí na chodbě někdo ze spolužáků pohlídal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka píše:
Na přednášky jsem nechodila, když byla zkouška/test, tak mi jí na chodbě někdo ze spolužáků pohlídal.
Přesně tak. U nás hlídá jen manžel a kdyby někdy nemohl (kvůli zaměstnání to hrozí často), tak to udělám stejně.
Co třeba nějaká kamarádka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna možnost je odložit studium, druhá možnost je hlídání si zaplatit.
- Citovat
- Upravit
Těžko
Učit se a psát seminárky po nocích, na zkoušku s dítětem, pokud není písemná. Já jsem se na to vyprdla a to bych hlídání měla - ale energie nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pazitka píše:
Třeba si to hlídání zaplatit?
to by byla možnost, ale raději dám celej rodičák do úspor než za blbý hlídání, nj asi si budu muset počkat, babča ještě pracuje a sestra chodí do školy tak to by asi nešlo nijak udělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misacek00 a Tobě jde o čas na učení nebo o čas strávený ve škole?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misacek00 píše:
to by byla možnost, ale raději dám celej rodičák do úspor než za blbý hlídání, nj asi si budu muset počkat, babča ještě pracuje a sestra chodí do školy tak to by asi nešlo nijak udělat
No, evidentně nejsi do studia ochotná zainvestovat, tak nestuduj… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi si nějaký hlídání najít? Jinak to fakt nevím. U nás hlídá manžel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„Blbý hlídání“? Tak když je ti hlídání blbý, proč se rozčiluješ, jak máš jako studovat? Tak nestuduj a nebudeš to muset řešit ![]()
- Citovat
- Upravit
U nás taky hlídá manžel ![]()
No, pokud jsi bez chlapa a s otcem dítka nemáte dobré vztahy tak těžko radit. U nás ještě fungují prababičky - nebála bych se jim dítko svěřit když bych byla hodinu na zkoušce - tu hodinu snad zvládne každý.
Když se učím doma, tak většinou hlídá manžel nebo malý spí. Zkoušku jsem řešila zatím jednu a to jel manžel se mnou. Jinak jsem měla v záloze dědu a nebo prababičku. Taky jsou hlídací kamarádky. Na ty zkoušky se většinou někdo najde ![]()
Kámošce hlídala babička (její maminka) - brala si na to v práci dovolenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ncc1701 píše:
„Blbý hlídání“? Tak když je ti hlídání blbý, proč se rozčiluješ, jak máš jako studovat? Tak nestuduj a nebudeš to muset řešit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit