Zvětšování uzlin - po infekci se nezmenší

Anonymní
18.9.20 08:23

Zvětšování uzlin

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat, zda se s tím někdo setkal. Jsem už nešťastná. Cca poprvé v únoru po infektu se mi zvětšily uzliny na krku, lékař mi řekla, že je to v důsledku velké rýmy. V červenci se mi zvětšily uzliny znovu. Byla jsem u obvodní lékařky, delala mi krevní testy. Vše až na železo mi vyšlo dobře. Vyfasoval jsem Sorbitol. UZ uzliny také v pořádku (lékař tvrdil, že se jedná nejspíš o infektu v těle nebo zubů - u zubaře jsem byla, vše v pořádku). Uzlina se zmenšila. No a dnes jsem se probudila a zase ji mám velmi zvětšenou. Lékařka bude až v pondělí. A já mám strach, nevím co se děje, mám dvě malé děti a hrůzu. Myslíte, že to muze být nedostatekem železa (zrovna jsem domenstruovala). Železo beru. Reaguje některé takt o tělo? Bojím se, že to může být vážnějšího rázu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
18.9.20 12:43

Před půl rokem se mi udělala uzlina pod bradou. Měla jsem rozsáhlý opar. Od té doby se zvětší pokaždé, když mi není dobře. Krevní testy v pořádku. Důležité je, zda se zmenšuje. Ale pro jistotu si můžete vyzadat vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
18.9.20 13:13

Já jsem měla před deseti lety škaredou angínu, brala jsem tehdy snad troje atb. Zvětšila se mi uzlina na krku a od té doby ji tam mám. Normálně je velká jak pecka z třešně a pohyblivá a stačí rýma nebo nachlazení a je tam znova boule jak hrom. Je to chronické. Jestli máš strach, tak ať tě Dr. pošle na sono. Určitě to nic nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí