Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Posledních 14 dní mě vždy během sexu a hlavně při orgasmu začne prudce bolet hlava, bolest odeznívá cca po 5 minutách a pak je vše ok. Nikdy jsem nic takového nezažila, nemáte zkušenost? Děkuji
Mám velmi bouřlivé klitoridální orgasmy a hlava mě bolí vždy, neřeším to.
Mívala jsem to taky a bylo mi doporučeno okamžitě přestat sexovat. Prý je tento typ bolesti hlavy hodně nebezpečný. Takže přestan v ten okamžik souložit a za chvilku to zkuste znova a nebud tak moc napjatá, zkus se jakoby uvolnit, všechny svaly, neměj tělo v napětí… To jediný mi pomáhalo, i když to bylo teda těžký…
@Evkad jeden nedávno dostal za výzkum spojení sexuality s neurologií podmínku…😀
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Posledních 14 dní mě vždy během sexu a hlavně při orgasmu začne prudce bolet hlava, bolest odeznívá cca po 5 minutách a pak je vše ok. Nikdy jsem nic takového nezažila, nemáte zkušenost? Děkuji
Jeden čas jsem to měla taky, bolest byla opravdu šílená, jsem si myslela že mě exploduje hlava.Pak jak to přišlo tak to odešlo. Byla to opravdu šílená bolest.
Ahoj holky,