Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@DeeDee.518 no bůh ví, kdo ji naštěkal do ty boudy.
Se bude manžel divit, až se jim narodí syn Azor.
![]()
@Peltaga
To tedy ne. Ale přeci jsou pomocníci na baterie, nebo ne? Rozhodně lepší řešení, než pes.
@Konys píše:
@DeeDee.518 no bůh ví, kdo ji naštěkal do ty boudy.![]()
Se bude manžel divit, až se jim narodí syn Azor.
![]()
![]()
Ty jsi ale hloupá
![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, jde o hodně osobní věc. Omlouvám se, pokud někoho pohorším
Jsem v 21. týdnu. A jsem strašně „nadržená“ manžel dělá v Německu a doma je 1× za měsíc na víkend. Jednou jsem se neudržela a nechala si „udělat dobře“ od našeho vlčáka. Jazykem. Od té doby mě to láká. Jak na to přestat myslet? Pokud na to přijde manžel, rozvede se.
@Anonymní píše:
Vím,, že to je neobvyklé a špatně, ale radši mi poraďte, než abyste mi zavřeli diskuzi. A proč troll?
Holka jsi dle popisu těhotná a pes má v puse „zoologickou zahradu“ - spoustu nepřátelských bakterií, které nechceš především v době těhotenství dostat do těchto míst. Proto bys s tím měla přestat. Bála bych se zánětu a možných problémů u miminka. Tak si zkus „udělat dobře“ jinak sama.
@Anonymní píše:
Přece nebudu podvádět manžela
Azor je prakticky rodina, to se nepocita
.
@Konys
Ne fuj. Ale nemusíte se do ní tak strefovat. Se prostě neudržela. ![]()
@jendazeskolky
To určitě jo. To už snad radši i ten milenec. Ale stejně…
pardon…
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, jde o hodně osobní věc. Omlouvám se, pokud někoho pohorším
Jsem v 21. týdnu. A jsem strašně „nadržená“ manžel dělá v Německu a doma je 1× za měsíc na víkend. Jednou jsem se neudržela a nechala si „udělat dobře“ od našeho vlčáka. Jazykem. Od té doby mě to láká. Jak na to přestat myslet? Pokud na to přijde manžel, rozvede se.
Ty vole, já se bojím jít i do bazénu, když jsem v tom a ty si ji necháš vylízat psem?!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat