Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Narazila jsem na inzerat, ve kterém dotycny prodával prázdnou krabici od autodráhy - retro.
Netuším, jestli tohle může někdo koupit. A tak mě napadlo založit pro pobavení diskuzi. Na jaky zvlastni inzerát jste narazili? ![]()
Paní prodávala nějakou sexuální pomůcku, prý byla použita jen jednou.
A co se týče té krabice, možná je to pro sběratele, který má tu autodráhu bez krabice. Originál krabice navýší prodejní cenu.
Pak jsem viděla prodávat pozitivní těh. test, asi na vydírání mužů a před pár lety někdo prodával papírové tašky z nějakého drahého obchodu, kde kabelky začínají asi na 100 tsících, aby nějaký (v jejích očích) lůzr mohl si v tom nést svačinu do práce a machrovat nebo nevím ![]()
Lidi zpeněží i hovno, když na to dojde
Jasně, že může. Obecně se zboží s originální krabicí prodává lépe a u nějakých retro nebo sběratelských věcí má pak mnohem vyšší hodnotu. A jestli je to krabice od autodráhy ITES, tak mě to nepřekvapuje
Všechno má svého kupce:)
V práci je kolega, který sbírá staré stavebnice a utrácí za to dost peněz. Klidně někdo dokoupí krabici v lepším stavu, než je ta stará. Vše jen proto, aby to mělo lepší balení.
@Wani ty blaaaaaho ![]()
Už jsem podobný inzerát viděla, taky se jednalo o Prahu. Já jsem z Moravy, takže tohle je pro mě sci-fi 😂 ale očividně to není v Praze nic ojedinělého
Někde jsem četla (no dobře bylo to na amaterech
), že někdo nabízel svou ženu. Dle foto strašná, vytahaná oteklá hydra. A ještě za to chtěl prachy.
Jen doufám, že paní o inzerátu věděla a souhlasila…
@BeNiPe @Moringa Bych chtela videt toho zoufalce, ktery tam za 7000 pujde bydlet. A taky bych chtela videt zoufalce, co to pronajima.
@Wani píše:
Mne tento tyden dostal tento inzerat.
Jsou to Dejvice, no, nekoho najde. Zelena je dobra adresa.