Zvláštní jevy kolem nás

2
7.10.17 14:44

zvláštní jevy kolem nás

Dobrý den, potřebuji poradit, nebo pomoci, jestli se dá něco s tím dělat..Před půl rokem mi zemřel táta. Tu noc před tim nez umřel tatka se mi zdal sen, ze zemře..a zemřel…nebrala jsem to na vědomi, hodně se mi zdavalo o smrti…od te doby co tatka zemřel, se mi o nem zdavá. Zdava se mi i o jeho rodičich ktere jsem nikdy nevidela, v tom snu jsem se s nimi bavila, seznámila se s nimi, ukazovaly mi jak s tatkou bydli, tatka mi ukazoval, jak tam pro mamku má nachystanou postel…jednu noc se mi zdalo, ze švagr s neteři pojedou autem a budou mít nehodu…švagrovi se to zdalo tu noc taky…a opravdu málem měli vaznou nehodu, nebyt jedne maličkosti…Dneska se mi zdálo ze se mi zjevila mlha a řekla mě at jdu s ni a dostala jsem se do patku, ktery bude přišti patek, toho 13..a v tom dni zemřela moje babička…nestýkame se s ni, nemá zájem, hodně nám ubližila, v podstatě je mi asi jedno, jak dlouho tady bude, ale po tom snu..jsem z toho s nervami v haji…prece jenom i kdyz blba, je to babička. Dokonce jsem se před měsícem, kdy měla narozeniny, chtěly s ní usmířit, ale byla na nás zlá, a vyhodila nás. co si o těch snech myslíte..jsem z nich unavená a ještě více psychicky rozpoložená..Doted jsems e se s mrtí tatínka nevyrovnala..Děkuji všem aspon za přečtení článku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
7.10.17 14:49

@Marilili Ty by ses asi uživila jako kartářka nebo něco takovýho, prostě co lidem říkají, co bude. Sice se to školí, ale ty lidi stejně musí mít něco vrozenýho, to má jen málo lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
7.10.17 15:18

@Marilili
Na jednu stranu je to dar, ale chápu, že v takovém případě spíš „prokletí“.
Zkusila bych se proradit se zkušeným astrologem, případně s člověkem, který se věnuje výkladu snů. Určitě bych se neobracela na kartářky, bývají to šarlatáni, kteří tvou psychiku naopak ještě víc pokopou.
Co se týče prozatímní pomoci, zkus čaj z meduňky, zklidňuje mysl a působí na navození klidného spánku a příjemných snů.
Návštěvu u astrologa, případně psychologa bych ale asi neodkládala. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.17 15:22

Také se mi zdají podobné sny. Někdy se vzbudím vyděšená a ubrečená. Když jsem byla malá tak jsem byla u toho když umřel můj praděda, od té doby se mi stávalo, že jsem i přes den vyděla velmi divné věci - spíš lidi mrtvé, nebo cítila jakési energie. V bytě který je v našem baráku, kde žila moje babička s dědou. ( babička už je po smrti a děda tam nežije ) často slýchám různé zvuky. Vím, že jsem na to asi hodně senzibilní. Ale já se „toho“ strašně bojím. Nechci tyto schopnosti, nebo co to je mít. Jediné co jsem se naučila aspoň přes den je to, že se snažím „to“ nevnímat, nereagovat a vůbec to nevidět. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1337
7.10.17 15:31
@Anonymní píše:
Také se mi zdají podobné sny. Někdy se vzbudím vyděšená a ubrečená. Když jsem byla malá tak jsem byla u toho když umřel můj praděda, od té doby se mi stávalo, že jsem i přes den vyděla velmi divné věci - spíš lidi mrtvé, nebo cítila jakési energie. V bytě který je v našem baráku, kde žila moje babička s dědou. ( babička už je po smrti a děda tam nežije ) často slýchám různé zvuky. Vím, že jsem na to asi hodně senzibilní. Ale já se „toho“ strašně bojím. Nechci tyto schopnosti, nebo co to je mít. Jediné co jsem se naučila aspoň přes den je to, že se snažím „to“ nevnímat, nereagovat a vůbec to nevidět. :nevim:

A cítíš z těch energií něco negativního? A nějaké pozitivní energie nebo anděly nevidíš nebo necitis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
7.10.17 16:32

@Marilili já bych zkusila regresní terapií. Je možné, že máš někde zasunuté vzpomínky, třeba i z minulých životů a prostřednictvím snů se ti to takto vybavuje. A pak tě to děsí. I když možná je to dar…vidět co bude. Těžko říct. Ale asi po takovýchto snech se musíš cítit hodně zničeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.17 18:08
@tzipora píše:
A cítíš z těch energií něco negativního? A nějaké pozitivní energie nebo anděly nevidíš nebo necitis?

Ano v naprosté většině jsou to negativní energie. Nevím jestli to tak opravdu je, nebo to vnímám pouze jako něco nežádoucího a tak to za negativní považuji. Každopádně to nechci!

• Citovat
  • Upravit
122
17.10.17 11:37
@Marilili píše:
Dobrý den, potřebuji poradit, nebo pomoci, jestli se dá něco s tím dělat..Před půl rokem mi zemřel táta. Tu noc před tim nez umřel tatka se mi zdal sen, ze zemře..a zemřel…nebrala jsem to na vědomi, hodně se mi zdavalo o smrti…od te doby co tatka zemřel, se mi o nem zdavá. Zdava se mi i o jeho rodičich ktere jsem nikdy nevidela, v tom snu jsem se s nimi bavila, seznámila se s nimi, ukazovaly mi jak s tatkou bydli, tatka mi ukazoval, jak tam pro mamku má nachystanou postel…jednu noc se mi zdalo, ze švagr s neteři pojedou autem a budou mít nehodu…švagrovi se to zdalo tu noc taky…a opravdu málem měli vaznou nehodu, nebyt jedne maličkosti…Dneska se mi zdálo ze se mi zjevila mlha a řekla mě at jdu s ni a dostala jsem se do patku, ktery bude přišti patek, toho 13..a v tom dni zemřela moje babička…nestýkame se s ni, nemá zájem, hodně nám ubližila, v podstatě je mi asi jedno, jak dlouho tady bude, ale po tom snu..jsem z toho s nervami v haji…prece jenom i kdyz blba, je to babička. Dokonce jsem se před měsícem, kdy měla narozeniny, chtěly s ní usmířit, ale byla na nás zlá, a vyhodila nás. co si o těch snech myslíte..jsem z nich unavená a ještě více psychicky rozpoložená..Doted jsems e se s mrtí tatínka nevyrovnala..Děkuji všem aspon za přečtení článku…

Ahoj zakladatelko, s tátou jsem to měla podobně jako Ty, akorát s tím rozdílem že sny jsem měla už jako dítě, sny o tom že mi zemřel táta a já jsem se budila ubrečená a furt se to opakovalo, hodně let, do té doby až táta měl autonehodu a zemřel, tehdy mi bylo 29 let. Moc těžko mi tehdy bylo a nemohla jsem se s tím smířit, proto se mi o něm zdálo dál, akorát s tím rozdílem že teď ve snech jsem viděla jeho v pokoji kde bydlel a on chtěl odejit a já jsem brečela ať zůstane, pak on šel na balkon a chtěl vyskočit a já jsem ho držela za triko a táhla zpátky ale on stejně vyskočil. Takhle to pokračovalo hodně dlouho, já jsem se trápila a furt se mi o něm zdálo, různé sny. Pak jsem to řekla mámě, že se asi zblázním a ona poradila že ho mám nechat jít, smířit se s tím že už není. Poradím Ti, už je to půl roku co tvůj otec nežije a moc Tě chápu jak Ti je, ale pokud nechceš skončit u doktora, musíš začít přemýšlet jinak, nech odejit svůj žal a začni přemýšlet o tom jaký byl tvůj otec, co všechno jste spolu prožívali, jak se teď má dobře. Nech otce odejít, protože svým trápením a bolesti co prožíváš on nemůže být tam v klidu, proto ho vídáš ve snech, uvědom si že už to nejde změnit a ta energie neštěstí co tě potkalo jen tak nezmizí pokud ji budeš živit dál. Musíš si říct: odpouštím tě, miluji tě, měj se tam hezky a nikdy tě nezapomenu. Tohle je moje zkušenost a funguje to, pak přestanou být i sny o něm. Nebude to hned ale postupně až se s tím vyrovnáš a necháš ho jít, zůstane jen světlá vzpomínka a hezké pocity bez bolesti a trápeni. Držím Ti palce :kytka: P. S. ještě jsem se chtěla zeptat zda se Ti splnil sen o babičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.17 20:17

Děkuji bylo to krásně napsaný..Sen o babičce se nevyplnil..Docela se mi ulevilo, už jsem si myslela, že se ze mě stíví njaká čarodějnice nebo něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat