Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale chodí sem pravidelně moje rodina, a já s ní nemám nejlepší vztah, a nechci, aby o mně věděli takovou osobnější věc…Už 3. den mám citlivější bradavky na dotek. Vcera mě jedna pálila, dneska už je to lepší.. měla jsem sex 23.8. A v ten den jsem brala první antikoncepci po sedmidenní pauze.
Nevíte, co by to mohlo být? Můj gynekolog má dovolenou až do čtvrtka, tak bych se chtěla trochu aspoň uklidnit…
Pak jsem měla ještě nechráněný sex 30.7. (ale po cca 20 dnech jsem dělala test, a byl negativní)
tak když bereš antikoncepci, těhotná být nemůžeš - proto ji bereme, aby sex mohl být nechráněný přece,
a dotaz mimo téma - opravdu tvá rodina zná tvůj nick tady? proč jsi jim ho vyzradila?
@stinga píše:
tak když bereš antikoncepci, těhotná být nemůžeš - proto ji bereme, aby sex mohl být nechráněný přece,
a dotaz mimo téma - opravdu tvá rodina zná tvůj nick tady? proč jsi jim ho vyzradila?
Já vím, ale před 30.7. Jsem ji zapomněla 2× užít.
Už tu mám jednu zpoved, na základě který mi pak volala a vypisovala máma. (Nebyla anonymně)
@Anonymní píše:
Já vím, ale před 30.7. Jsem ji zapomněla 2× užít.
Už tu mám jednu zpoved, na základě který mi pak volala a vypisovala máma. (Nebyla anonymně)
aha, to jsi původně nepsala, že jsi 2× zapomněla užít, tak to už určité riziko je
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale chodí sem pravidelně moje rodina, a já s ní nemám nejlepší vztah, a nechci, aby o mně věděli takovou osobnější věc…
Už 3. den mám citlivější bradavky na dotek. Vcera mě jedna pálila, dneska už je to lepší.. měla jsem sex 23.8. A v ten den jsem brala první antikoncepci po sedmidenní pauze.
Pak jsem měla ještě nechráněný sex 30.7. (ale po cca 20 dnech jsem dělala test, a byl negativní)
Nevíte, co by to mohlo být? Můj gynekolog má dovolenou až do čtvrtka, tak bych se chtěla trochu aspoň uklidnit…