Zvláštny zážitok
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Počkám si na reakce, protože mě to přijde normální, že si sáhla na bříško ač obouma rukama. A to, že si něco povídala, mohla si zašeptnout cokoli. A slovo,,satánek,, možná řekla kvůli tvé reakci. Těžko říct, mimi nemám a těhotná jsem nebyla ale přijde mi to normální.. A držím palečky at je mimi zdravé.. a neboj bude to andílek
Dle mého jen reakce, protože mimi máte vytoužené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mně by to teda bylo nepříjemné hodně. Nemám to ráda, ale naštěstí na mě kromě jedné výjimky nikdo nehmatal. Zkus to vypustit, ať ten negativní pocit v sobě nepřiživuješ. A pochybuju, že by nějaká nacamraná Blažena měla nějaké nadpřirozené schopnosti. Ona má děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevím, nemohla naopak pronést modlitbičku? V některých rodinách i krajích je to normální, stejně jako třeba udělat novorozenci křížek na čelo. Tohle zase kdysi zaskočilo mě, ale je to gesto přání zdraví a štěstí. Třeba tím, že jsi jí odehnala, jsi zapříčinila i tu větu o „satánkovi“ - že když nechceš požehnání, bude z něj ďáblík
Nevím, to je jen jeden možný úhel pohledu. Ale nechápu, že ses jí normálně nezeptala, co si šeptala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to nemyslela nijak zle, toho satánka pak zmínila asi ve „srande“ na tvoji reakci. Nedošlo jí, jak tě to může rozhodit. Také bych z toho měla jako těhotná smíšené pocity… Hoď to za hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
No nevím, nemohla naopak pronést modlitbičku? V některých rodinách i krajích je to normální, stejně jako třeba udělat novorozenci křížek na čelo. Tohle zase kdysi zaskočilo mě, ale je to gesto přání zdraví a štěstí. Třeba tím, že jsi jí odehnala, jsi zapříčinila i tu větu o „satánkovi“ - že když nechceš požehnání, bude z něj ďáblíkNevím, to je jen jeden možný úhel pohledu. Ale nechápu, že ses jí normálně nezeptala, co si šeptala
Nešeptala si mala sklonenu hlavu, vyzeralo to ako keby si v duchu sama pre seba niečo hovorila
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nešeptala si mala sklonenu hlavu, vyzeralo to ako keby si v duchu sama pre seba niečo hovorila
Ale prosimtebe, tak poslouchala no
Někdo si myslí, že dokáže s nenarozeným dítětem navázat jakýsi mimosmyslový kontakt a zřejmě si připadala děsně důležitá. Já bych si z toho hlavu fakt nedělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplná bosorka
měla byses s ní přestat kamarádit, protože tohle teda opravdu není žádná kamarádka, vyhledat psychologa ať zpracujes to trauma a pak šamana, ať tě zase odčaruje
nebo si najdi nějakou činnost, ať přestaneš vymýšlet ptákoviny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby si venovala nejakemu nadprirozenu, tak bys to o ni vedela, ne? Nemyslim si, ze ti dite uhranula
.Jen mela popito a byla vlezla.Ve finale mohla miminu rict, neco moc pekneho a toho,,Satanika,, myslela ze srandy.Taky jsem obcas i o sobe rekla, ze tam nosim malyho dablika, certa atd. Pokud je ti sahani na brisko neprijemny, nechapu, proc ses odkryvala a sundavala bundu, aby ho videla. Stacilo rict, nezlob se, nemam sahani na bricho rada.Ja nechapu zeny, co jim je neco neprijemne a stejne to udelaji
.Pokud mas ale strach a veris na to, bez za nekym, kdo z tebe treba stahne kletbu. A do budoucna, nedelej nic, co je ti neprijemne, mas snad vlastni rozum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ses měla zeptat, co to dělá…
Třeba by to mělo jednoduché vysvětlení ![]()
Nevíš o tom, že by měla třeba nějaké zkušenosti s ezoterikou, rei-ki nebo tak něco? Třeba se soustředila (né že si přeříkávala kletbu) a tím satánkem myslela, že vycítila, že to bude živé dítě ![]()
Asi by mi hodně napovědělo, jakým způsobem tu větu pronesla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Treba si rekla,,snad budu mit taky jednou takove stesti,,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše: Úplná bosorkaměla byses s ní přestat kamarádit, protože tohle teda opravdu není žádná kamarádka, vyhledat psychologa ať zpracujes to trauma a pak šamana, ať tě zase odčaruje
nebo si najdi nějakou činnost, ať přestaneš vymýšlet ptákoviny
nebuď zlá…
tak třeba se zakladatelka podobných věcí bojí (mimochodem, já taky věřím na věci mezi nebem a zemí), možná si nedávno přečetla knihu o čarodějnicích nebo něco takového, a v kombinaci s hormonama z toho vylezl strach.
A pokud je věřící, tak „satánek“ ji mohl vyděsit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
mohla se modlit, mohla mu posílat nějakou vnitřní sílu, pokud na to věří, mohla se pokoušet (ať už pod vlivem alkoholu, nebo nějakého vědomí sil, jimiž oplývala její prababička
) s dítětem navázat spojení třeba.
Nebrala bych to hned jako negativní znamení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry píše:
Treba si rekla,,snad budu mit taky jednou takove stesti,,…
Přesně to mě taky napadlo, že pokud ještě děti nemá a třeba se o ně snaží, tak si mohla říct „pane bože dopřej nám taky tohle štěstí“. A jestli ona na ní vylítla, že jí uhranula dítě, tak se tomu oslovení „satánek“ ani nedivím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nesnaží se o miminko? Tady se to říká jako taková pověra, že když sáhneš těhotné na břicho tak taky otěhotníš. Třeba jen říkala, že si přeje být těhotná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, rada by som sa s vami podelila o zvláštný zážitok, na ktorý ked si spomeniem, behá mi mráz po zádech a neviem čo si mysliet

Radšej anonym ak nie prosim zmazať…
Som v začiatku tehotenstva miminko je planované veľmi sa tešime s manželom, bude to druhe mimi a dufam že chlapec
Proste k tematu, mesiac dozadu nas navštivila moja kamaratka aj s manželom ( neviem či po tomto zážitku jej mam tak este hovoriť ) bol to vcelku vydareny večer bavili sme sa všetko bolo ok. Padla tema na miminka atd…až chcela vidieť moje tehotenske bruško, nevidela som na tom nic zle, akorat ešte nie je nejak viditelne. Sedeli sme pod pergolou ja som mala bundu a bola som zabalena ešte do deky tak si hovorim ok ak ho chceš vidiet. No, ale zvrtlo sa to tak že si bez opytania šahla na bruško oboma rukami sklonila hlavu zatvorila oči, ako keby si pre seba v duchu odriekavala nejaku kliadbu či co…(tak to vyzeralo, bolo to strasne rychle až som sa zarazila ) hned jej vravim nech prestane, ze mi to neni prijemne a zlakla som sa. Samozrejme som sa obranila a povedala jej, čo si o tom myslim, že vyzerala ako čarodejnica. Potom na to opakovala že budeme mat maleho satanka…
Viem mate ma tu asi teraz všeci za blazna, že s kym sa to kamaratim…ale ta ženska bola v pohode až do tejto situacie…možno to urobil ten alkohol čo popila neviem…no každopádne to bolo zvlaštne a ja na to nemožem zabudnuť. Čo si o tom myslite?