Zvracení - 8měsíční miminko

sterezie
19.9.11 21:12

Zvracení- 8měs. miminko

Ahoj,

potřebovala bych poradit..malé ostou dvě spodní jedničky, dásně prořízlé, ale zoubky ještě nevykoukly..apetit nic moc, ani mlíčko jí moc nejede, opruzená, protivná..klasika..co mě ale trápí víc je zvracení, třetí den po sobě se mi pozvracela, pokaždé to bylo navečer nebo večer, nejpozději hodinu předtím měla ovoce..nevíte čím to? zítra budu volat doktorce, ale tak pro klid duše..když pak čtu, jak to a to miminko zvracelo a byl mu zjištěn nádor, jímají mě mdloby..
Díky za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101702
19.9.11 21:16

Kliiiid ;-) v 99,99% případů miminka zvracejí ze spousty jiných příčin (třeba alergie na dané ovoce) než zrovna nádor. To je větší pravděpodobnost, že tě při přecházení srazí auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
19.9.11 21:18

Ahoj, snad tě to uklidní,ale Kuba, když mu rostli zoubky tak taky zvracel.Třeba večer po mlíku vyblindil na 4× celou dávku a nebyla to vyjímka ani u oběda, to snědl třeba jenom pár lžiček a letělo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
19.9.11 21:22

děkuju :hug: no mateřství ze mě udělalo trochu nerváká a hypochondra, co se Julie týče :roll: :mrgreen:
jani- doteď žádný problém s jídlem nebyl, přikrmuji od 5.měs a zrovna ovoce se pořád točí dokola jablka, banán, meruňka,…

• Citovat
  • Upravit
3513
19.9.11 21:46

malej taky u zubů zvracel, on je teda blicí i jinak. Taky bych řekla klid, nic vážného to určitě není, to by ti zvracel neustále a nepřibýval by a neprospíval atd. Kdybys viděla toho mého los poblítos :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
20.9.11 08:21

tak holky dnes ráno se mi opět pozvracela, takže vlastně od včerejšího odpoledne nemá v žaludku nic.. :roll: jinak ještě dotaz, myslíte si, že nesnášenlivost lepku by se projevila až po pár dnech nebo ihned? :?:

• Citovat
  • Upravit
192
20.9.11 11:14

a co rotavir? ja mam pocit ze to porad nekde lita. mala (taky 8m) zvracela nekolik dni, neudrzela v sobe nic nez rohliky, piskoty a cerny caj s glukopurem, odeznelo to samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
20.9.11 21:58

hraniko, ona právě něco udrží, něco ne.. :nevim: dnes jsme byli u dr, ta projevila podezření na zánět středního ucha, naštěstí nepotvrzeno, takže uvidíme.. :think:

• Citovat
  • Upravit
3513
21.9.11 09:45

a pozvrací se hned po jídle nebo až za nějakou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.9.11 20:05

někdy hned, někdy za nějakou dobu…každopádně od včerejšího rána je to ok, tak doufám, že to nebude pokračovat :wink:

• Citovat
  • Upravit
1614
21.9.11 20:15

Muzou to byt i ty zuby, muj malej taky nechtel jist a taky se nam stalo ze nam zvracel z kase, bylo to vecer.
MMARTINA1 - :-) Uz jsem te tu nekde zahlidla a kdyz jsem videla fotku tvyho malyho, vzdycky si podvedome myslim ze je to nas malej, takhle chodil v lete taky. Modry tricko a ten klobouk (H&M?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.9.11 21:38
Huffmanka píše:
Muzou to byt i ty zuby, muj malej taky nechtel jist a taky se nam stalo ze nam zvracel z kase, bylo to vecer.
MMARTINA1 - :-) Uz jsem te tu nekde zahlidla a kdyz jsem videla fotku tvyho malyho, vzdycky si podvedome myslim ze je to nas malej, takhle chodil v lete taky. Modry tricko a ten klobouk (H&M?)

jasně :palec: , ten klobou je boží, vypadá v něm jako sladomil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
22.9.11 21:51

Akorat jsem zapomela dodat, ze nemame takovyho pejska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.9.11 22:01
Huffmanka píše:
Akorat jsem zapomela dodat, ze nemame takovyho pejska :lol:

:lol: to je naše první mimino :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.7.14 06:44

Ahoj, mam dotaz, jelokoz malinko tapu.

Syn, 8M mi vcera zvracel u obeda a ani ho nestacil dojist. Pravda, trosku uz delal ofuky u svaciny (svetska, broskev, banan - jako me to chutnalo :) ) ale to delava kdyz je zralej na spani. Po vyspani byl trochu divnej, ale pak ochotne jedl ten obed (smes zeleniny s masem, navic mel celer malinko). Odpoledne byl uknouranej a neveselej, chvili si pospal. Vecer uz byl lepsi, hral si a smal se. Akorat tomu jidlu moc nedal a ani piti, ac jsem se snazila, ale neco jsem do nej preci dostala. V noci spal a na jidlo se vzbudil az pred 4 kdy vypil svoji davku 150ml, ale ted s bidou 60ml. Je to normalne celkem jedlik. Teplotu ani prujem nema, mozna, ale mozna mu rostou spodni dvojky
Ted dotaz, mam mu davat jist normalne na co je zvykly s tim, ze si davku urci sam a nebo ne a v tom pripade co? Jidava presnidavky, maso zeleninu, ovoce, jogurty a kasi.
Zavolala bych nasi dr. a zeptala se, ale dnes tam neni.
Dale sli byste na sraz s holkama mezi deti dnes? Mame ho domluveny a ja vaham co kdyby aby na nekoho neco neprskl kdyby nahodou :think:
Je to nase prvni ditko, tak jsem z nekterych veci kapku vyhoukana :mrgreen:

Tak snad je to napsane aspon trosku srozumitelne a neco poradite, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí