Zvracení každý týden

79
29.1.21 11:16

Zvracení každý týden

Ahoj, už jsem bezradná tak třeba má někdo podobnou zkušenost. Už déle jak měsíc každý týden jeden den zvracim. Začne mě bolet krční páteř, pak začnu zvracet, mám zimnici, všechno mě bolí, bolí mě vpravo pod žebry a jde to mezi lopatky. Myslela jsem na žlučník ale podle vyšetření mám žaludek i žlučník v pořádku. Může to dělat žlučník i když ultrazvuk je v pořádku? Nebo to může být od krční páteře se kterou mám dlouhodobě problémy? Děkuji za zkušenosti, už opravdu nevím co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18637
29.1.21 11:22

Zkus fyzioterapeuta. Muzes mit i zablokovana zebra nebo hrudnik - to ty bolesti. Zvraceni klidne od krcni patere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.21 12:27

Souhlasim s @hospodki, od krcni patere zvraceni byt muze nebo i prujmy. Mamka mela vyhrez plotynky, ktery ji asi rok trapil a zvraceni k tomu patrilo, nez ji stihli dukladne vysetrit a poslat na operaci, tak se vyhrez nejakym zazrakem vstrebal. A ten lekar rikal, ze je asi jeho 5. pripad, kdy se toto stalo (vstrebani vyhrezu).

• Citovat
  • Upravit
6650
29.1.21 12:37

Nebo ještě zkuste sledovat to, co jíte a pijete může to být klidně i alergie nebo intolerance nějaké složky potravy, kterou třeba nekonzumujete každý den. Já takhle třeba reaguji na ledový salát když je ho víc. Když je ho trocha třeba v hamburgru, pohoda, ale kdybych ho snědla třeba větší misku v zeleninovém salátu tak budu mít dilema, kterým koncem mám přistoupit k záchodu dřív. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí