Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Píšeš správně ten věk?
No nevím jestli děláš dobře,že jí dáváš tu kolu a raději bych šla dr. aby ti poradila a malou prohlédla.Místo chlebíku bych udělala hlenovou polévku-recept najdeš na net.
Uvařit rýži a mrkev do skoro rozařena a pak rozmixovat.Přidat trošku soli.Nějak tak to je.
Nebo se dělá UM z rýžové vody,když uvaříš rýži tak tu vodu použiješ místo kojenecké…
Určitě má na dveřích napsáno někoho do jí zastupuje nebo tam rovnou ten zástup má ![]()
S tak malým prcekm bych tam zašla hned druhý den kdyby to neustávalo
no zitra tam radeji zajdu premejslela sem ze bych zavolala na pohotovost treba by poradily
Hlavně musí něco pít,nejlépe černý slabý čaj.Pije ti něco přes den?
jo pije davam ji porad vcera jsem ji udelala ten cerny caj dneska vypila 3 flasky caje ![]()
Zkus udělat tu hlenovou polévku a zítra bych naklusala k dr.nebo zkus to mléko udělat do té rýžové vody.Aby taky něco zbaštila
ješte jsem chtela dodat ze nejhorši je to rano v podvecer je uplne vpohode neplace neblinka a prujem jakoby ustal ale rano je to zase nanovo ![]()
Anonymní a nemohly by to být zuby? Některé děti růst špatně nesou. měřila jsi malé teplotu?
Jinak jak holky radí. Mléko udělej z rýžového odvaru. A na jídlo tak tu rýži a mrkev. Druhý den může přidat trochu banánu, ale přesnídávku určitě nedávej,ta může průjem zhoršit.
Nám doktorka vždycky dá Smecku, Kulíška, Probiotika… do nám dává pokaždé.. Já bych dva dny vydržela něco ji dala, a zašla raději a kontrolu kdyby se to nelepšilo…
Dneska jsem to řešila sice s daleko starším 2,5 v lékraně, kdy jsem si šla loupit tu smectu a probiotika, tak mi lékarnice řekla, že tak dva dny to mám užívat, než to zabere.. Takže beru dnes, zitra a kdyby se to nelepšilo ve st půjdu..
Ona ti stejně nic jiného nedá… Ale tím neříkám, že nemáš chodit.. Šla bych, kdyby ti přestalo dítě pít a hodně zvracelo, mělo teplotu, tak bych jela na pohotovost
tak holky mala pije normalne sem tam se ale zakucka tak ji davam potroskach dola ma uz dva zoubky ale ty uz ma docela dlouho co se tyce tech hornich tak jeden uz ma venku pred 8 dnama se ji prorezal je protivna ale jinak se mi zda bejt vpohode jen se chce proste chovat nechce bejt na dece ani v zidlicce proste ji nic nebaví no
tak můžou to být zuby, ale přesně to samé má náš malý a zuby má vyrostené, takže u nás zuby ne, ale máme to stejné…
Já jak jsem psala jsem mu začala dávat to co jsem začala a uvidím, jestli se to zlepší. Když uvidím, že průjem ustavá, tak ani nepůjdem.. Měli jsme dvakrát rotaviry, tak už trochu vím, kdy by šlo do tuhého…
U nás se začíná průjem pomalu zahušťovat nebo jak to napsat…
Teplotu taky ne, ale sedí na nočníku i 4 za hodinu a trochu lipne do něho
HOJ HOLKY přišla jsem si pro radu . moje dcera 7m uz druhy den zvrací a má prujem ale to zvraceni je jen jednou dene je protivna dávam jí vychlazenou cocacolu po lžičkách ale moc to nechce ale neco prece jen vypije mlíko ji nedávam zkusila jsem ji dat presnidavku tu si vzala snedla asi pulku a udrzela to vsobě ale když jsem jí chtěla dát znova dala jsem ji lžičku tak to vse vyzvracela jedine co teda jí tak je kukuřičnej chlebyček není malátná je jen protivna musím ji mít pořad na rukach ktomu prujmu to není ani velka nalož v plence jen takové uprcnuti chtela jsem zkusit ten rýžovej odvar ale nevím jak se děla děkuji za radu