Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Zdravím, dnes jsme byli na návštěvě u známých, mají plno zvukových a blikajících hraček a našim dětem se moc líbily (mají 5,5 měsíce) a tak nás napadlo, že by jsme jim také nějakou takovou pořídili.
Máte tipy na nějakou takovou super hračku pro takové prcky? Je jich na internetu mnoho a nechci kupovat zajíce v pytli.
Děkuji za tipy.
Vždyť jste viděli, jaké se dětem líbily, tak pořiďte ty…
Kupte fisher-price pejskův hrací stoleček. Může to být bez nohou na zemi. A jakmile se dítko postaví. Tak u toho stál furt. Já jsem koupila z bazaru. Půlroční neteři jsem k Vánocům objednala chodítko, takové to co se o to jenom opře a vepředu to má hrací desku podobnou tomu stolečku. Jinak nejlepší hračka pro tyhle prcky je menší dřevěná krabička s kostičkami. Já dostala takovou malou jako že vkládačku. Dřevěná krabička a dřevěné kostičky to je super hračka.
Doporučuji hrací hrnec od Fisher Price, mluvící pejsek od FP, učíme se říkanky od FP, případně interaktivní stoleček (nohy lze odebrat a tím lze mít hrací plochu na zemi).
Těch hraček je spousta např od Plyagro, Lamaze nebo už zmínil od Fisher Price.
@Dory22 píše:
Doporučuji hrací hrnec od Fisher Price, mluvící pejsek od FP, učíme se říkanky od FP, případně interaktivní stoleček (nohy lze odebrat a tím lze mít hrací plochu na zemi).
Těch hraček je spousta např od Plyagro, Lamaze nebo už zmínil od Fisher Price.
Omlouvám se překlep (mobil si píše co chce).,,Playgro"
@Anonymní píše:
Zdravím, dnes jsme byli na návštěvě u známých, mají plno zvukových a blikajících hraček a našim dětem se moc líbily (mají 5,5 měsíce) a tak nás napadlo, že by jsme jim také nějakou takovou pořídili.
Máte tipy na nějakou takovou super hračku pro takové prcky? Je jich na internetu mnoho a nechci kupovat zajíce v pytli.
Děkuji za tipy.
s Fisher price hračkou asi chybu neuděláš, mrkni na bazárek , klidně bych pořídila tady, protože tě pak nebude mrzet, kdyby to dítě nebavilo a navíc jsou věci většinou v super stavu ![]()
Děkuji za tipy.