Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podejte žádost. Na úřadě na to mají formulář. Pokud jsi neslyšící a špatně se ti komunikuje s úředníky, obrať se na sociální odbor vašeho magistrátu nebo obecního úřadu, tam ti poradí.
V žádosti nemusíš zdůvodňovat proč o obecní byt žádáš, pokud nějaké důvody (třeba zdravotní) uvedeš, může to jen pomoci. Je běžné, že se žádost o přidělení bytu musí pravidelně „obnovovat“, že budou chtít znát vaše příjmy a budou chtít abyste neměli žádné dluhy vůči městu nebo obci (poplatky za odpady, pokuty za parkování a tak).
Ale nemůžou tě jen tak odmítnout.
Tak hodně štěstí.
Bára
Ahojki
tak tohle řeší každé město - mají pořadník na městké byty a podle toho přidělují byty… které asi ani nemají tolik… Já bydlím také u tchyně, máme 2 pokoje pro 6 lidí - a žádost je na ......
Přeji, ať máte větší štěstí na pořadí…
V
ahoj maminky dekuji za odpovedi pokusime snazit a vse neco potreba doklady adt…
ahoj maminky co myslite ze by slo udelat :dat vypoved druzstevni najmu aby v urade pocitali vice bodu ze tolik duvody a museji na nas sehnat najmy bytu?.dik za nazory odpovedi.zdenna
ahoj maminky prosim vas kdo zna zkusenosti o zadost bytu v urade.rekli jsme sve duvody adt…(tchyne je psychicka nemocna,mala nema svuj pokojicek,ja jsem postizena neslysim,tchyne neumi vecerni klid nemame smlouvu najem ale tchyne ma.adt..tak mame vice duvody)urad pan rekl ze nemame duvody a pripadam ze se vyhani nam.ale budeme se bojovat a podat se zadost.jenze nevim jak se spravne vyplnuje duvody.jsem neslysi.dik za pohopeni a budu rada za nam poradite jeste dik zdena