Kde si stěžovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6955
23.2.08 21:39

Kde si stěžovat

Ahojka mám menší problém, třeba je řešitelný no mě to tak nepřipadá.
Naproti našeho domu se staví další bytový komplex, stavaři jednou denně od 6ti ráno a dnes poprvé ani nepřestali na večer, je půl 10 večer a stále tam jsou dělníci co upravují nalitý beton na základové desce jednoho z domů.
Když otevřu okno nedá se to neslyšet.
Do oken nám svítí reflektory ze stavby aby viděli pánové na práci a tak mě napadá jestli by to šlo někde pořešit aby to takhle nebylo. Chápu že jim nezabráním v práci, co nechápu je to jak nás takhle mohou omezovat. Přece jsou snad nějaké normy, hygienické, nebo já nevím…

Poradíte co s tím takhle o víkendu??
Předem díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21481
23.2.08 21:49

no, já bych asi nejdřív zkusila vedení stavby (ale asi bych tam vyslala chlapa ;-) ) a domluvit se s nimi. pak by to asi šlo řešit přes místní úřad (možná stavební odbor), případně hygieniky… podle mě by ve stavebním povolení měli i mít ošetřenu práci o víkendech a večer. ale nejsem odborník… nic jiného mě nenapadá. ale možná se ještě ozve někdo, kdo má větší zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.2.08 21:53

ahoj,
kdyz to bylo nekolikatou noc u nas, tak sem tam natvrdo posala v noci policajty pro ruseni nocniho kĺidu a byl pokoj.

ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
23.2.08 21:59

Holky díky za rady.

Počkám jestli to bude trvat do 10ti večer, ale mám tůšo že už teď nedělaj.. ale stejně skočím v pondělí na místní radnici na „stěžovatelnu“ a bude, už mě štvou pěkně dlouho. Prve tu byli archeologové a teď jak rozjeli stavbu je to čím dál tím horší..
opravdu si říkám jestli by nebylo lepší bydlet na samotě u lesa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
23.2.08 22:06

No jasně že sončili, ještě finišují, ale stroje neběží, a „jen“ svítí na tu plochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
24.2.08 21:50

hmm, nezavidim, my to meli takvoe sloižitejsi cca pul roku - ale nejhorsi to bylo pár dnu když lili zakladovou desku. Je fakt, že predtim vyvesili do mnoha prilehlých domu omluvu, kde nam vysvetlili, ze lit desku neni zadny med, a ze budou hlucny i o vikendu a cely den od nevidim do nevidim. tak at se na ne nezlobime. Moc nam to teda nepomohlo :D , ale je fakt, ze za tuto slusnost pak od nas meli pokoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
24.2.08 22:16

No to jsme si dnes s mým mužem taky říkali, ale nikde nic vyvěšeného, žádná omluva nebo tak. Takže jdu zítra na Radnici a budu prudit. Svítí mi ti hajzli světlometama přímo do oken a jelikož nemáme závěsy ale jen žaluzky tak se to pěkně odráží až dovnitř pokojů, malého jsme málem nemohli uspat, fakt mě štvou.
Dnes celý den něco řezali motorovou pilou.. jesuskote, snad to budou mít brzy postavené nebo prchám někam na samotu opravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.15 11:11

V sobotu dopoledne nenakoupíte!

V sobotu v 10,30 jsem přišla do obchodu, jedená se o Albert Libušina třída 6, Brno. V obchodě vládnul čilý ruch, prodavačky vybíraly veškeré zboží z chladících i mrazících pultů. Chladící pulty na maso už byly prázdné a další se valem vyprazdňovaly. Nikde nebylo žádné upozornění, že prodej je z nějakého důvodu omezen. Na dotaz co se děje mě prodavačka neodpověděla, vyloženě mě zasklila. Na stejný dotaz u pokladny jsem se dozvěděla, že slečna vůbec neví co se v prodejně děje a ona je jen brigádnice. Nevím, ale pokud je potřeba provést nějakou daratizaci nebo podobně, tak buď ať zavřou obchod nebo tuto činnost provozují mimo prodejní dobu. Jako zákazník mám snad právo si nakoupit a vybrat v celé šíři sortimentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.2.15 11:14
@kvetaC píše:
V sobotu v 10,30 jsem přišla do obchodu, jedená se o Albert Libušina třída 6, Brno. V obchodě vládnul čilý ruch, prodavačky vybíraly veškeré zboží z chladících i mrazících pultů. Chladící pulty na maso už byly prázdné a další se valem vyprazdňovaly. Nikde nebylo žádné upozornění, že prodej je z nějakého důvodu omezen. Na dotaz co se děje mě prodavačka neodpověděla, vyloženě mě zasklila. Na stejný dotaz u pokladny jsem se dozvěděla, že slečna vůbec neví co se v prodejně děje a ona je jen brigádnice. Nevím, ale pokud je potřeba provést nějakou daratizaci nebo podobně, tak buď ať zavřou obchod nebo tuto činnost provozují mimo prodejní dobu. Jako zákazník mám snad právo si nakoupit a vybrat v celé šíři sortimentu.

No tvoje problémy bych fakt chtěla mít :lol: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.2.15 11:16
@kvetaC píše:

A ještě jsi se kvůli tomuhle příspěvku i zaregistrovala!!! Jsi velmi obětavá. Ačkoliv se divím, že kvůli závažnosti tématu nejsi anonymní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4373
21.2.15 11:18
@Kobliha51 píše:
A ještě jsi se kvůli tomuhle příspěvku i zaregistrovala!!! Jsi velmi obětavá. Ačkoliv se divím, že kvůli závažnosti tématu nejsi anonymní. :nevim:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
21.2.15 11:18

@kvetaC Květuš, kdyby tento problém nastal v horní dolní, kam jednou za týden dojede pojízdná prodejna, chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
21.2.15 11:24
@blecha72 píše:
@kvetaC Květuš, kdyby tento problém nastal v horní dolní, kam jednou za týden dojede pojízdná prodejna, chápu.

Dle mě si z nás zakladatelka jen vystřelila, pochybuju, že to myslí vážně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí