Malá má ostatní raději, než mě

167
9.1.06 23:27

Je to normalni??

Holky, chtela bych vedet vas nazor.
Pripada mi, ze nase mala /necele 2roky/, ma vsechny radsi nez me. Abych to upresnila.. Samozrejme me miluje tak jak jen dite svou maminku milovat muze a ja ji samozrejme taky.. JENZE.. kdykoliv prijdou na navstevu tety nebo je u nas nejaka vetsi slezina pratel, nase mala jako by me neznala. Mamka ji proste VUUBEC nezajima. Ja vim, asi je to normalni. Se mnou travi kazdicky den, tak kdyz prijdou znami, je rada, ze si od mamky „odpocine“ a radi s ostatnimi. Ale me to tak trochu mrzi. Pripadam si jako nejaka spatna mamka, kdyz dite upadne a misto za mamkou bezi za tetou…
Na jednu stranu jsem rada, ze mam alespon chvilku klid (kdyz tu jsou tety a ona je porad u nich), ale na druhou stranu me mrzi, ze kdyz tu nekdo je, chova se, jakoby me vuubec neznala.
Podotykam, ze zijeme ve spolecne domacnosti s manzelovym bratrem a jeho zenou. Svagrova, kdyz je doma, mala je taky porad u ni a ja jako bych neexistovala. Je to normalni? :cry:
Vetsina deti mych kamaradek je takova, ze se drzi porad u maminek a cokoli se sustne, bezi zase jen za mamkou. Proto mi to tak trochu vrta hlavou.Proste mi pripada, ze moje mala ma radsi vsechny tety vic nez me. Coz doufam neni pravda, jen si to spatne beru.. :cry:
Diky moc za vyslechnuti, Kacenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
10.1.06 08:09

Přesně takhle to měla moje švagrová. Měla velmi společenskou holčičku, kterou prostě ve společnosti zajímali všichni kromě její mámy - proč taky,když tu má celý den. Závislost na mámě se projevila až tak okolo čtvrtého roku, když byla s mateřskou školkou na horách. Jinak holčička je to super, myslím, že bude mít v životě výhodu, když je tak společenská.
A ještě tě potěším - u nás doma je to taky trochu podobné. Je sice pravda, že ve společnosti mě ONdrášek upřednostňuje, zato když příjde domu taťka, kterého celý den nevidí, může mu být máma zcela ukradená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
10.1.06 08:24

No tak takováhle je holčina mojí kamarádky. I sama mi řekla, že má mnohem raději tatínka než maminku.Když jsem se zeptala proč, tak odpověď byla jasná a stručná: maminka mi pořád říká,ať uklízím hračky, a pořád mě napomíná.A tatínek,když přijde z práce,tak si se mnou pořád hraje.
No bodejď by ne,když přijde večer,tak si opravdu s dítětem hraje, bohužel ta výchova je na mámě,která je s dítětem celý den.Táta je pak benevolentnější,když ji vidí dvě hodiny denně.
Oni to děcka pochopí,až budou starší. Kdo k nim každou noc vstával,kdo s nima byl vzhůru, když byly nemocné…
Připadá mi to hodně smutný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.1.06 17:37

já doufám, že děti mají ty mámy taky rády, akorát je to pro ně nuda, když jsou s nima celý den.. Jo mimochodem ONdráškovo nejčastější slovo je samozřejmě táta :wink: Když se náhodou poštěstí, že jdu pryč já, tak při mém návratu taky nadšeně hlásí táta, instalatér je pro něj táta, paní v zelenině taky.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.1.06 17:54

Holky, diky moc. Trosku jste me uklidnily, alespon vim, ze v tom nejsem sama. Musim rict, ze kdyz byla Kacka nemocna, chtela byt JEN u me, k nikomu jinemu nechtela ani za nic. Takze snad prece jen „mama je mama“..
Taky si rikam, ze to je tim, ze jsem s ni cele dny a neni to preci jen o tom hrani a blbnuti, coz u taty a teticek je vzdycky. Oni ji nenapominaji, nic po ni nechteji, jen si s ni hraji, blbnou atd.. Nezlobim se na ni, beru to jak to jak a doufam, ze az bude starsi, pochopi.. :wink:
U nas hraje podle me velkou roli prave i to, ze zijeme se svagrovou a jejim manzelem, takze nevyrusta jen vedle me s manzelem, ale i vedle nich, je na lidi vseobecne kolem zvykla, je hodne spolecenska. Ale zvlastni je, ze obcas chodim cvicit do posilovny, kde hlidaji i male deti a tam se ji nelibi, place a nechce tam..
Holky, jeste jednou DIKY MOC, hned se citim lepe! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.1.06 18:11

Kacenko,
tak tve pocity znam.Fakt koukam jak me diskuse na e-miminu dokazi uklidnit,ze se podobne veci dejou i jinde :lol:
Muj prcek je taky velmi spolecensky,po mamince ani nevzdechne :( V patek chodime do skolky,zacvicime,pohrajem,jdeme tvorit.Deti bud si hraji nebo maluji nebo pomahaji…Sebinek si vzdy najde nejakou jinou maminku,ke ktere si prisedne a chce ji neco prikreslovat,prilepovat na jeji vytvor.(nebo jeste lepe pani ucitelku,kterou chodi objimat a je mu jedno jestli je to ta nase nebo zrovna jina..)v nedeli v detskem koutku kdybych se sbalila a odesla vubec by si nevsiml a ja bych ho za dve hodiny klidne nasla porat na skluzavce.Odesel by i s lupicem,stale vzpominam jak si vyhledl v obchode takoveho typickeho „krasneho“spolecensky unaveneho bezdomovce a dozadoval se za nim jit…Vzdy si rikam,ze jsem rada,ze je takovy spolecensky,ale nekdy(hlavne tam uvnit)to pekne zamrzi a preju si,aby byl malicko zavislak jak to vidim v okoli.Ale pak me to zas prejde a jsem rada.Kdyz prijde ma mamka a ja potrebuju odejit k dr.nebo tak,jen mi zamava papa a sbohem..Zadnou velkou nemoc jsme zatim nemeli,tak nevim,jestli by chtel jen me,doufam,ze ano,dnes byl po spanku dost uplakany(roste spicak),ale vubec se nechtel ode me nechat pochovat:(
Je pravda,ze mi to vynahrazuje pred spanim,kdyz reknu,ze jdem spat,zacne me pusinkovat a objimat :D :D :D to je fakt nejkrasnejsi a ja jsem pak moc stastna,ze me ma to prte tak rado :D
pa
 Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.1.06 18:46

Je, Any, s tim krouzek jsi me dostala! :D Taky s Kacenkou chodim do nekolika takovych detskych krouzku. Maminky tam sedi dokola, deticky maji u sebe, zpivaji se pisnicky, tanci se atd.. Kacka z 99% nesedi u me, ale leti k ucitelce. Jen ji vidi, zari jak slunicko a vetsinu casu je u ni misto u me.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
11.1.06 09:00

Ahoj Kačenko!

Myslím, že je fajn, že máš společenskou dcerku :-) To náš prcek, když třeba někam přijdeme nebo někdo přijde k nám, se na mě přilepí a trvá tak hodinu, než se rozkouká a je ochotný jít i k někomu jinému :roll: No a to je dost nepraktické - když chci třeba uvařit kafe, tak ho vleču za sebou, jelikož se mě drží za nohu :lol:

A někdy zas úplně otočí a mamku prostě nezná a vyloženě vyžaduje, abych šla pryč, nejlépe, když jsme venku a on by tam byl nejradši úplně sám. Zkoušela jsem takové to „papa, tak já jdu pryč a tebe tu nechám, jo?“ a on na to „joooo, papa“ :? Zkusila jsem odejít, aby mě neviděl (já ho ano) a mu to vůbec nevadilo :! Naopak řval jak tur, když jsem se pro něj vrátila…

Takže tak :wink:

Fifík+Tomík+fazolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
11.1.06 10:27

Jo, holky, nejste v tom samy :( .
Můj Kubík je taky tvor závislý spíše na tatínkovi, protože tatínek mu všechno dovolí a nic po něm nechce (a to si s ním tatínek hraje vyjímečně, jen sedí u počítače!), mě je to samozřejmě kolikrát líto, protože táta na něj někdy fakt kašle (a dál si sedí u pc). Na mě Kuba kašle, kolikrát dělá hysterické scénky, že nechce jít spát do postele, že radši bude ležet v pokoji u tatínka :cry: a tak podobně.
Ale snad mě má Kuba taky rád, teď chodí do školky a vůbec tam nechce chodit, tak, když odcházím, se mi vine kolem krku a že chce se mnou domů.
V neděli jsme byli u našich a byl tam i brácha s rodinkou a brácha Kubu nějak polechtal nebo pochoval (já jsem u toho nebyla) a Kuba se mu vytrhnul a s brekem přiběhnul ke mě a říkal, že ho strejda pomuchlal :lol: (já myslela bůhvíco se mu stalo :D ).

Na druhou stranu musím říct, že všechnu tuhle lásku a mazlení mi plně vynahrazuje Tobík, který je u mě pečený vařený, neustále mě pusinkuje a chce chovat (jako zrovna teď :lol: ).

Samozřejmě mám i Kubu strašně moc ráda, je to moje zlatíčko, ale někdy pochybuju o tom, jestli má rád on mě, ale asi jo, když má dobrou náladu, tak je z něj docela normální dítě :D .

Ahoj Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.1.06 12:46

Tak to všechno známe. Když jsme na nějaké návštěvě nebo návštěva u nás, tak maše holčička (18.m.) si nás ani nevšímá. Ale já jsem ráda, že taková je.ŽE má ráda lidi a nebojí se jich. Vlastně si snaží získat jejich důvěru. Děti jsou opravdu tak čísté! Aspoň pro naši holku jsou všichni lidé hodní, všechna zvířátka hodná (hrne se vždy k metrovému psu a já mám strach jak blázen:) Je prostě společenská a moc důvěřivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.1.06 23:57

Holky, jeste jednou dik. Jsem fakt rada, ze v tom nejsem sama. Vim, ze je to normalni a je pravda, ze kdyz si predstavim, ze by Kacka naopak na me byla hrozne zavisla a nehla by se ode me ani na krok, taky bych z toho asi dvakrat nadsena taky nebyla. Clovek by chtel mit vsechno AKORAT, ale tak to bohuzel nefunguje… :wink:
Mejte se krasne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
11.7.13 15:11

Nedokážu být celý den vzhůru

Ahoj holky, mám takový dotaz..už asi 4 den nedokážu být celý den vzhůru. Vždy, když dám děti spát jdu si taky lehnout a hned vytuhnu…Jsem z toho nešťastná, protože bych práve chtěla, jak děti jdou spát doma něco udělat..žehlit, uklízet atd…takhle nic nestíhám. V noci mi už obě děti spí celou noc, takže bych měla být vyspaná…Dnes jsme děti musela dát spát dřív, ptž jsem si potřebovala lehnout ( usnula jsem ) byla jsem strašně unavená…Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
11.7.13 15:16
Já myslím, že to je úplně normální, já si po obědě lehnout tak usnu ihned. To vůbec radši ani nezkouším, jinak bych nic doma neudělala.
@Elisenika píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz..už asi 4 den nedokážu být celý den vzhůru. Vždy, když dám děti spát jdu si taky lehnout a hned vytuhnu…Jsem z toho nešťastná, protože bych práve chtěla, jak děti jdou spát doma něco udělat..žehlit, uklízet atd…takhle nic nestíhám. V noci mi už obě děti spí celou noc, takže bych měla být vyspaná…Dnes jsme děti musela dát spát dřív, ptž jsem si potřebovala lehnout ( usnula jsem ) byla jsem strašně unavená…Je to normální?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.13 17:35

Lenka

Ahoj je to divné :nevim: já jsem vzhůru od 10 hodin do 2 někdy 3 do rána a stíhám uvařit uklidit vyprat a celý den se věnuji malé jelikož celý den řádí a moc nespí. Napadá mě tyto stavy jsem měla když jsem byla těhotná nejsi v tom? :lol:

• Citovat
  • Upravit
14090
11.7.13 19:06

@Elisenika Taky mě napadlo zda-li nejsi těhotná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat