botičky Robeez

443
17.8.06 13:44

botičky Robeez

Máte někdo zkušenost s těmito botičkami?
Mají je na www.spuntik.cz
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
17.8.06 14:16

Ahoj, já je neznám, ale dívám se na ně ve Špuntíku a nevím. První botičky by měly zá:,–(ně být pevné kolem kotníku s pevnou podrážkou a tyhle jsou fakt capáčky. Chceš to asi už na chození, že? Určitě jako první boty koupím pevné kotníčkové a i ta cena (915,–) mě celkem šokovala.
Jsem zvědavá, jestli s nima má někdo zkušenost.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.8.06 14:41

Zkušenost nemám, ale to vypadá opravdu jen na capáčky, dokud dítě převážně leze.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
17.8.06 14:42

ziju v USA a tady jsou Robeez celkem bezne. sice ne nejlevnejsi (cena od $25 - $40), ale pouzivaji se hodne.

muj syn je mel nez zacal chodit, aby mel neco na nohach, kdyz jsme byli venku a pak na doma, kdyz uz umel poradne chodit. na pocatecni chozeni bych je asi nedala. je to jako bys dceri dala silnejsi ponozku, nema to tu pevnost …

navic, zdalo se mi, ze ta gumicka kolem kotniku je trosku tesnejsi, nez bych rada a to je syn spis hubenej…

asi to chce vyzkouset, znam maminy, ktere si je nemohou vynachvalit, ja jsem tak nekde mezi. nezatracuju, ale ani jsem z nich nepadala na zadek. co clovek, to nazor.

a nemuzes si objednat z internetu? obcas maji celkem velke vyprodeje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
17.8.06 22:23

Jo, máme je a jsou boží. Malá je dostala, když jí bylo kolem půl roku a capká v nich pořád. Máme je ale na doma, venku by se neměly používat. Normálně se dají prát a gumička teda vůbec neškrtí. Hrozně jsem s těmahle koženejma jarmilkama spokojená.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky