pročůravání při lezení

573
16.8.06 13:17

pročůravání při lezení

Ahojky mám dotaz,máš Jája začál lézt a párkrát se mu stalo,že se pročůral když byl na bříšku a plazil se ,máme plenky Háppy 5-9 kg malej má 8 kg,mají gumičku i na bříšku,zkouším je i víc zalepit,ale žádný výsledek,stávalo se to i Vám a jakou zanačku plínek můžete doporučit pro aktivní dítko,mam doma i Pampers Akt.baby ale až od 9 kg(dárek),díky za rady J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
16.8.06 13:25

Ahoj, Jířa pročůral naprosto všechny plínky, kromě Huggies - těch „dražších“ modrozelených :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
16.8.06 13:26

Ahoj moc ti neporadím mám podobný problém, používám nejčastěji huggies superflex a v noci, když spí na boku tak taky protíkají. Myslím, že v tom jsou všechny plíny stejné, ale pokud má někdo lepší zkušenost, tak poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
16.8.06 13:30

ahoj, tak my pouzivame bavlnene BM a taky je obcas procurana, zejmena rano, kdyz dospava na boku. Plenka skoro sucha, postel mokra …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
16.8.06 15:03

Oba mi spí jen na boku a pročůrají/li papírovku teměř pravidelně, prostě se to nestihne vsáknout a uteče. Problém řeší bavlněná plínka přes pampersku, ale větší.
Když nejsem tuhoš, tak má látkovky celou noc a přebaluju třeba 4×, většinou až druhou část noci, kdy teprve čůrá.

cífka (5tt+6, Bořík 7,5m, Amálka 2r1m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
16.8.06 15:51

Ahoj.

Nám se osvědčily Pampers Active Baby a fialové Tesco. S Huggieskami máme zase špatné zkušenosti - jako malý se po nich osypával a jako větší úspěšně vytahoval hovínka (volnější gumičky)… :roll:

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.8.06 18:34

Ahojky,

tak já dávám na noc Koaly od Popolin s Ikea ručníčkem a přes to vlňáčky a protekly mi akorát jednou, když byl malej večer tak aktivní, že si nějak pošoupnul tu Snapku a ono se to trochu rozlezlo a mrňous se trefil akorát do tý mezírky :) :)

Na den máme One Size a další látkovky :), vyjmenovávat všechny by bylo na dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.8.06 18:39

Ahoj, mě se osvědčilo dát o číslo větší plínku na noc. Používám Pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
16.8.06 19:36

zkus dat vetsi plinku, kdyz uz ji doma mas … ten rozdil neni zase takovej… a pindika smerem dolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí