Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky mám dotaz,máš Jája začál lézt a párkrát se mu stalo,že se pročůral když byl na bříšku a plazil se ,máme plenky Háppy 5-9 kg malej má 8 kg,mají gumičku i na bříšku,zkouším je i víc zalepit,ale žádný výsledek,stávalo se to i Vám a jakou zanačku plínek můžete doporučit pro aktivní dítko,mam doma i Pampers Akt.baby ale až od 9 kg(dárek),díky za rady J.
Ahoj, Jířa pročůral naprosto všechny plínky, kromě Huggies - těch „dražších“ modrozelených ![]()
Ahoj moc ti neporadím mám podobný problém, používám nejčastěji huggies superflex a v noci, když spí na boku tak taky protíkají. Myslím, že v tom jsou všechny plíny stejné, ale pokud má někdo lepší zkušenost, tak poraďte.
ahoj, tak my pouzivame bavlnene BM a taky je obcas procurana, zejmena rano, kdyz dospava na boku. Plenka skoro sucha, postel mokra …
Oba mi spí jen na boku a pročůrají/li papírovku teměř pravidelně, prostě se to nestihne vsáknout a uteče. Problém řeší bavlněná plínka přes pampersku, ale větší.
Když nejsem tuhoš, tak má látkovky celou noc a přebaluju třeba 4×, většinou až druhou část noci, kdy teprve čůrá.
cífka (5tt+6, Bořík 7,5m, Amálka 2r1m)
Ahoj.
Nám se osvědčily Pampers Active Baby a fialové Tesco. S Huggieskami máme zase špatné zkušenosti - jako malý se po nich osypával a jako větší úspěšně vytahoval hovínka (volnější gumičky)… ![]()
Beruška ![]()
Ahojky,
tak já dávám na noc Koaly od Popolin s Ikea ručníčkem a přes to vlňáčky a protekly mi akorát jednou, když byl malej večer tak aktivní, že si nějak pošoupnul tu Snapku a ono se to trochu rozlezlo a mrňous se trefil akorát do tý mezírky
![]()
Na den máme One Size a další látkovky
, vyjmenovávat všechny by bylo na dlouho ![]()
Ahoj, mě se osvědčilo dát o číslo větší plínku na noc. Používám Pampers.
zkus dat vetsi plinku, kdyz uz ji doma mas … ten rozdil neni zase takovej… a pindika smerem dolu ![]()