Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravicko maminky. Snazim se zjistit, kde by se dala stravit letosni dovolena u more. Mam temer 2-leteho syna, ktery ma atopicky exem, takze bych chtela nekam k vode. Nejak me zacla lakat Malta, ackoliv o teto zemi vim naproste prd. Jedna se mi o to, jestli je to vhodna destinace pro male deti, jaka je kvalita sluzeb, ubytovani, moznost stravovani se, jak je to cenove, jake jsou tam plaze, cistota more a tak. Ma nekdo zkusenosti a dokaze poradit? Asi bych jela v cervenu a chtela zustat tak 2 az tri tydny. Mozna bych sazela na nejaky apartman, abych mohla malemu varit kvuli jeho alergiim, ale pokud ma nekdo zkusenosti jen s ubytovanim v hotelu, rada uslysim i o tom. Moooooo diky dopredu za vsechny rady.
Marketa
Ahoj, na Maltě jsem byla ještě zasvobodna a bezdětná
opravdu se mi tam moc líbilo, ale s dětma bych tam jela až budou větší…
Ahoj, na Maltě jsem byla ještě bezdětná. Země je fajn, jídla bych se nebála. Ceny určitě vyšší než u nás. Ovšem to koupání nevím. Byla jsem tam teda pracovně, ale co vím, hezká pláž je tam jen jedna. Pro mě je to země spíš na poznávačku. Asi bych radši jela na Rhodos (ani tam jsem ještě neměla dítě). Tam jsem byla taky a přišel mi lepší, zelenější, turističtější, ceny lepší, koupání zcela jistě lepší. Malta je krásná země, ale spíš pro dospělé. Řekla bych tak naučit se anglicky a poznat památky. Ale třeba někdo má jinou zkušenost.
Nepřihlášená Markyz
Možná se pletu, ale když jsem zjišťovala Maltu, protože se nám taky líbí, tak koupání pro prcky nic moc, hodně často obtížný přístup do moře - žebříky, schody,…
Já jsem hledala loni dovolenou podle kritérií pro syna. Vybrali jsme Krétu - Stalida, hotel Anthoussa a naprostá spokojenost. Bylo tam zázemí pro děti, dětský klub s hračkami, dětský bazén, písečná pláž jen pro hotel,… Jídla dost a super, dětské židličky samozřejmostí, navíc tam byli opravdu na děti zvyklí a zařízení. Čisto, žádné problémy s hygienou atd. Byla jsem moc spokojená, protože dítě bylo spokojené a neprudilo:-))) V té době bylo synovi dva a půl.
Et
Ne, cement je lepší.
Absolutne nedoporucuji.....
byla jsem tam a co vim, tak je tam pouze jedna pisecna plaz kde jsou ke vsemu meduzy, ktere te pekne popali!!!! Do dnes mam jeste jizvu na stehne.
Dalsi plaze jsou kamenite, pristup do more jak jiz bylo zmineno je ze zebriku atd.....
Jinak moc pekna zeme na poznavacku ( az budou deti starsi ).