Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Blíží se léto a my už se těšíme, až pojedeme s Terkou k moři. V tu dobu jí bude 22 měsíců.
Co určitě nezapomenout vzít s sebou? Oblečení, plavací pomůcky, speciální typy, cokoli na co si vzpomenete.
Díky ![]()
Ahojky, nevím kam pojedete, ikdyž dneska už se dá všechno skoro všude dokoupit, takže nestresovat. Vždycky si dám nejvíc záležet na lékárničce-panadol, teploměr, něco proti průjmu, dezinfekci, odsávačku nosu, kapky do nosu i proti kašli apod. Vždycky toho tahám hodně, ale lepší mít to s sebou než to potom shánět. Léky se shánějí hůř než plíny apod. Spoustu toho si můžeš nechat napsat na předpis, ať tě to moc nestojí a ještě se poradit, co ještě vzít s sebou. Opalovací krémy, čepičku či šátek, brýle, protože slunce je pro ty prcky ostré. Akorát si dej na brýle pozor, loni jsem malé koupila v dm brýle s Uv filtrem a nevím čím ještě a potom jsem si je dala do Optiky přeměřit a vůbec nic tam nebylo, takže jsem je šla směle vrátit. Dnes se už nedá věřit ničemu. Určitě nějaké lehké tričko, kdyby se malá osypala nebo připálila, tak ať může mít na sobě tričko, které by ji nepřehřívalo. Nějaký pantenol na spálení, dělají dětský a něco proti komárům a na štípance. Hračky, do vody plínkové kalhotky, teď si nevzpomenu na přesný název. A pokud kojíš, tak máš plus, protože nemusíš řešit jídlo. Tak doufám, že jsem ti poradila, určitě jsem na něco zapomněla. Tak ahojky Zuni
Zuni díky - mám to zkopírováno.
Našla jsem teď nějaké starší diskuze na toto téma, takže se omlouvám, že jsem ho založila znovu…
to je jednoduche - nezapomenout 3 P: PAS, PENIZE, PLAVKY!
Jinak jak uz tu nekdo psal - vsude se da vsechno koupit, takze se nestresovat predem, ze neco zapomenu…
Seznam vhodných věcí na dovolenou najdeš tady .. můžeš si ty věci i odškrtávat a vytisknout si to i
lepší než to zkoušet sepisovat