Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj tehule,
tak jsem zacala obvolavat porodnice, abych si zjistila, jestli mne jeste zaregistruji na predpokladany porod v listpadu 2008 (to jsem prosim 10 tt, clovek aby se zacal po porodnici poohlizet radeji hned po prvnim pozitivnim tehu testu …) a dozvedela jsem se, ze:
Motol ma zavreno 11.11.-21.11.2008 (kvuli udrzbe)
a
Podoli ma zavreno 23.11.-1.12.2008 (taky kvuli udrzbe) - UPRAVA (opravila jsem spatne zapsany datum na ten spravny
)
V Motole mi rekli, ze kvuli tomu budou tedy prijimat o pulku min nastavajicich maminek nez normalne … Predpokladam, ze to same budou delat i v Podoli (akorat ze tam to takto vyslovne nerekli, neptala jsem se na to)
Takze nastavajici maminky, pokud se zrovna poohlizite po porodnicich, radeji si overte mnou uvedene terminy, abyste pak nebyly nemyle prekvapeny, ze vas ve vasi vyhlidnute porodnici nezaregistruji ..... ![]()
Zdenko - nemáš tam v tom Podolí překlep? Doufám, že ano, já se tam totiž v prosinci chystám ![]()
Anette píše:
Zdenko - nemáš tam v tom Podolí překlep? Doufám, že ano, já se tam totiž v prosinci chystám
Anette, mas pravdu, dik za upozorneni!
Uz jsem to opravila …
V Podoli neregistrujou vubec v tomhle terminu…:( Vcera jsem tam byla.
No ono Podolí i Motol dělají opravy a malování 2× ročně v cca stejném termínu duben-květen a pak ten listopad…:)
a termíny k registraci počítají s čím dál nižším týdnem těhotenství k registraci…
Nevím jak v Motole,ale to,že v Podolí malujou bych teď už přivítala.Zas tak super to tam není.
Už to prý není,co to bylo. Já jsem tam rodila v lednu a oddělení P1 bylo dost hnusný a sestřičky na něm taky. Taky jsem se tam drala a registrace ve 14tt. Dneska bych šla jinam.
A taky se zkazili v jídle.Já rodila v únoru.Byl tam klid.Žádné narvané pokoje.
Ležela jsem na odd.P4 a tam to šlo.Jen ta strava.Málo masa,žádná zelenina ani ovoce a jeden večer byla k večeři bageta.Nejsem vybíravá,ale chtělo by to pro matky trochu zpestření. ![]()
Ahojky,
mám termín 19. listopadu 2008 a v Motolské nemocnici už registrovaná jsem. O těch opravách či úpravách jsem se dozvěděla až po registraci
Tak doufám, že až to na mě příjde, tak, že mě nevyhodí a nepošlou jinam
Ale nějak to dopadne na ulici mě nenechaj ![]()
Ahoj Denisa
Deniso nám na info schůzce říkali, že pokročilý porod nikdy nevyhodí, že maj na rizikovém oddělení připravený případně sál…ale pokud ti neprdne voda a nebudeš to mít rozjeté, tak se dá říct, že ti nejspíš (stejně jako při stop stavu) zajistí místo jinde.
Vzhledem k tomu ale doporučuju tam dopředu nevolat, ale rovnou jet, protože tě aspoň prohlídnou a místo ti zajistěj, nebudeš muset ty sama
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.