Porodnice Český Krumlov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
22.4.08 09:58

Porodnice Český Krumlov

Ahoj holky, rodila jste některá v této porodnici a co vaše zkušenosti? Já si nemůžu vůbec stěžovat, sestřičky super a to je podle mě stejně nejdůležitější. Kdyby přišlo druhý mímo, tak vyrazíme do stejné porodnice:o).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4554
22.4.08 11:08

První porod docela hrůza,narazila jsem na porodním sále na děsnou PA a DR byl taky hroznej (ani na jednoho už tam narazit nemůžete,PA k porodům už nechodí a DR zemřel),druhej porod pohodička,ale byl hooodně rychlej,za 15 minut od příjezdu do porodnice bylo hotovo,ale všichni byli moc fajn.Krumlovskou porodnici klidně doporučím.Jen malinkou výhradu mám.Jídlo v krumlovskej porodnici je fakt děsnýýýýýýý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.4.08 13:04

dvakrát vyzkoušeno, dvakrát chválím… psala jsem na www.aperio.cz své zkušenosti, doporučuji všem tuhle porodnici. A dokonce poprvé jsem měla malinko problém s komunikací s paní Dr, je Slovenka a mluví poměrně potichu, tak jsem občas netušila co po mně chce. Podruhé jsem s ní rodila a byla báječná, vstřícná a ohleduplná. Ale potichu mluví pořád:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.4.08 13:07

jo, a jídlo já jsem poměrně vybíravá, ale tady jsem zblajzla všechno… asi poporodní žravost, byla jsem podezřele fit a hladová…
Nepřišlo mi to tak strašné, když jsem byla s dcerkou na dětském v ČB, bylo hůř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
22.4.08 14:23

Emitom,chuťově to jídlo docela jde,ale když mi předložili květák,tak jsem jako kojící matka zůstala hlady.Jako zákusek půl pomeranče taky pro čerstvý maminky není moc vhodný a takových věcí tam bylo víc,včetně čerstvých rohlíků k snídani a černýho čaje k pití.Ale myslím,že skladba jídelníčku je velký problém i v jiných porodnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.4.08 14:43

to je pravda, pro kojící maminky nic moc…ale podle toho co říkají známé, tohle předkládají skoro ve všech porodnicích.. Já měla asi štěstí, nic takového jsem nedostala.. Jen ty rohlíky ano, ty mi ale nevadily, holky je snášely dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.4.08 15:36

Jojo, jídlo bylo zvláštní:o), ale naštěstí domácí zásobování probíhalo v pořádku :lol: . Pani doktorka opravdu mluví potichu :D . No každopádně jsem ráda, že jsem se rozhodla pro Krumlov a když bude druhý, tak pojedeme určitě tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.08 11:59

porodnice český krumlov

Ahoj,vřele doporučuju porodnici v Českém Krumlově.Rodila jsem tam jednou a žasla jsem nad ochotou a vstřícností všech sestřiček.Lékaři sjou podle mého názoru také velice příjemní… nemám,co bych vyčetla :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.7.08 12:28

Mě to teprve čeká a pořád přemýšlím kam bych měla jít. Jestli do ČB nebo Krumlov. Na druhou stranu si zase říkám, jestli není zbytečné jezdit kvůli tomu do Krumlova. Abych tam pak dojela :?

• Citovat
  • Upravit
68
26.7.08 20:04

Neboj, dojedeš úplně v pohodě, jestli jsi z ČB, taky jsem jela:o) a stálo to za to, ale i v ČB můžeš být spokojená. Já ale na Krumlov nedám dopustit a jestli se zadaří druhý, jedeme znovu :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.7.08 21:02

někde jsem četla, že za normálních okolností se dá dojet i 100km
jsi z ČB? určitě sis byla omrknout obě porodnice, záleží čemu dáváš přednost, zda větší intimitě nebo autoritě perinatologického centra. Obě porodnice jsou dobré, všude pracují jen lidé, kteří mohou mít dobrou nebo špatnou náladu. Spíš jde o to, aby ty sama ses na porod těšila a věřila, že si domů odneseš krásné zdravé miminko, to je nejdůležitější. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.18 09:53

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Českého Krumlova a okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…

Přidejte se ;)
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková