Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky,poradíte mi v jakých porodnicích se rodí do vody?
„Porod do vody“ je mozny i v Pribrami, ale mam pocit, ze te tam nechaji jen v prvni dobe porodni, tlacit asi musis uz "na suchu " ![]()
vera píše:
Ahojky holky,poradíte mi v jakých porodnicích se rodí do vody?
V Havlíčově brodě se taky rodí do vody. Taky to chci vyzkoušet.
ryntyntyna píše:
„Porod do vody“ je mozny i v Pribrami, ale mam pocit, ze te tam nechaji jen v prvni dobe porodni, tlacit asi musis uz "na suchu "
Tak to není porod do vody, to je jen úleva od porodních bolestí. To ti v první době porodní napustí vanu s aromaterapií a ty si tam ulevíš od bolesti. Porod do vody je ve speciální vaně či bazénu kde právě probíhá porod samotný.
Ahoj, rodit do vody se dá i v Kadani. Mám to za sebou s prvním klukem a fakt super!!! Doporučuji, i celou kadaňskou porodnic, je výborná!
Bohužel podruhé už mi to nevyšlo, malý šel ven po 2 vyvolávačkách a pak to byl děsný frmol.
Díky za vaše typy,prvně jsem také rodila do vody ve Vrchlabí,ale nevim kdy ho zprovozněj, tak hledám jinou variantu.
Vrchlabí už zase nefunguje? Narodil se tam náš první syn - do vody.
Druhého syna jsme jeli porodit do Havlíčkova Brodu, i kvůli tomu, že se tam prý rodí do vody. Vanu na porody tam mají, ale rodí se do ní pouze, když slouží primář. Dozvěděla jsem se to už když jsme si byli porodnici prohlídnout a stejně jsme tam jeli a byli jsme spokojeni.
ekita
Ahoj, moje švagrovka rodila do vody v Karlových Varech. Tak hodně štěstí. ![]()
slyšela jsem,že také v Hořovicích,máte některá s touto porodnicí zkušenosti.vera
Tak jsem studovala na internetu a sestavila jsem takový seznámek,Které porodnice o sobě píší,že se tam rodí dovody,takže by to neměli být jen drby.
Boskovice, Břeclav, Brno-Bohunice, Brno-Obilý trah, Brno-Milosrdních bratří, Český Krumlov, Havlíčkův Brod, Jablonec, Jihlava, Kadaň, Karlovy Vary, Krnov, Litomyšl, Pelhřimov, Slaný, Uherské Hradiště, Vrchlabí, Vsetín, Vyškov, Znojmo,
vera píše:
Tak jsem studovala na internetu a sestavila jsem takový seznámek,Které porodnice o sobě píší,že se tam rodí dovody,takže by to neměli být jen drby.
Boskovice, Břeclav, Brno-Bohunice, Brno-Obilý trah, Brno-Milosrdních bratří, Český Krumlov, Havlíčkův Brod, Jablonec, Jihlava, Kadaň, Karlovy Vary, Krnov, Litomyšl, Pelhřimov, Slaný, Uherské Hradiště, Vrchlabí, Vsetín, Vyškov, Znojmo,
možná by bylo fajn, dát dohromady seznámek i od lidiček, kteří do vody rodili nebo někoho, kdo rodil znají…
u nás ve Slaném sice vanu mají, ale pochybuji, že by se v ní nějaké miminko narodilo… teď z té místnosti mají snad dokonce pokoj
v brne-bohunicich maji mistnost na porod do vody, super vana, ale sama PA rikala, ze spousta mamin, ktere se pro porod do vody rozhodly, pak dobrovolne lezly ven, ptz tak dlouhy pobyt v te teple vode maloktera zvladala prodychavat…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.