Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hezký den,
máte někdo zkušenosti s touto porodnicí:
FN Královské Vinohrady ????
Chtěla jsem jinam, ale řešila jsem registraci pozdě…takže o ní uvažuju, protože to nemám daleko.
Budu vám moc vděčná.
ahoj moje gyn.doktorka,když jsem se jí tenkrát ptala kam mám jít tak mi řekla,že je to jedno jen neee do Vinohradský a Bulovku.Tak nevím já jí poslechla šla jsem do Podolí a nikdy už více bych tamm nešla.
Moje doktorka se na Vinohrady taky netvarila zrovna nadsene, ale slysela jsem, ze diky tomu, ze tam nemaji tak narvano jako jinde, tak jsou takovy milejsi a maji cas se ti venovat
ale zase jsem taky slysela, ze jedne mamince museli miminko odvezt na JIP do Motola, pac na Vinohradech na to nejsou zarizeni, ale protoze nemeli v Motole dost mista, tak maminka zustala na Vinohradech a tatinek nekolikrat denne prevazel mliko
Ja, pac jsem se taky nikde nestihla registrovat (ale stejne jsem do Podoli ani k Apolinari nechtela), tak jsem se nakonec rozhodla pro Krc, pac to mam vlastne nejbliz ![]()
Ahoj, v Motole se jeste stihnes registrovat
Registrace probijha na Centru ultrazvukové diagnostiky 5.patro výtah D. Místnost pro registraci bude označena. Registrace bude probíhat 3× týdne vždy v odpoledních hodinách:
pondělí, úterý, středa: l4.30 - l6.00
V případě nejasností se můžete v době registrace těhotných (po-st) telefonicky informovat na čísle: 224 434 269. Zdůrazňuji, že tato linka není určena k registraci samotných těhotných.
Ja jsem taky o Vinohradske porodnici slysela jen to nejhorsi, jestli si chces precist zkusenosti podivej se na
http://www.aperio.cz/…/index.shtml
A k Apolinari bys registraci taky stihla, staci tam zajit nebo zavolat. Ja jsem se nakonec rozhodla pro Motol, i kdyz to nemam nejbliz a byla jsem spokojena, i kdyz porod skoncil akutnim cisarem..
belinda no nevim nevim, podle mych zkusenosti ji na zacatku 18. tydne uz u Apolinare ani v Motole nevezmou ![]()
ja jsem sla do Motola poprve ve 38!!! tydnu v listopadu 2007 (jeste nemeli zavedenou registraci) a bylo to v pohode, ted na jejich strankach je psano, ze registrace je nutna, ale neni to nijak omezeno. Pouze, kdyby na dany termin ocekavaneho porodu meli uz plno, tak asi dojde k odmitnuti. A u Apolinare jsem byla ve 30 tydnu na prohlidce porodnice (srpen 2007) a rikali nam, ze registrace tak do toho 34 tydne. Myslim, ze jsou to celkem cerstve informace…
Ahoj,
ja jsem byla pred nekolika lety ve Vinohradech za spoluzackou a normalne tam bylo na chodbach zakoureno.
Loni tam rodila kolegyne a rikala, ze je tam sileny personal.
belinda aha, tak ono se to asi muze narazove menit, ja ted v lednu volala do Podoli - byla jsem v 16tt a bylo pozde a podobne to rekli kamaradkam u Apolinare i v Motole, v tom lednu - unoru brali tak do 14. tydne
Dík za info - samozřejmě jsem byla v Motole, Podolí a volala jsem i k Apolináři.
Nikde mě už nezaregistrují…
Vinohradskou porodnici mám od baráku asi 3min pěšky, ale rodit bych tam nešla. Nebo šla, ale pokud tam máš porodníka, znám.
Takhle znám pár holek co tam rodily, a byly moc spokojené, ale jen se známými.
JInak na nepříjemný lidi narazíš všude-i v Motole, Podolí, Krči…atd…
Vím, že je to starý příspěvěk a že Kostickaa už má dávno „odrodíno“, ale musím se Vinohrad zastat. Rodila jsem tam minulý týden a super! Nevím, jak to vypadalo před dvěma lety, ale já mám ty nejlepší zkušenosti (a nejsem „protekční“
)
Skvělý personál, opravdu tam nebylo zakouřeno na chodbách
, pěkné pokoje a hlavně - skvěle se postarali o mě i o miminko. Porod se zkomplikoval a to, že jsme oba zdraví je zásluha lékařů. Věnovali se mi skvěle i po porodu a jako prvorodičce mi všechno vysvětlovali a trpělivě odpovídali na některé moje stupidní dotazy. ![]()
Já jsem rodila ve Vinohradské v září a i když jsem také slyšela pár negativních rakcí, byla jsem naprosto spokojená. Personál super (až na vyjímky, ale to je všude). Porod byl trochu komplikovaný (vysoký tlak, špatná rotace miminka a nakonec kleště), ale postarali se o nás skvěle
. Mají krásný porodní sál i pokoje, a hlavně mi tam pomohli se začátkem kojení.
já se teda VInohrad musím taky zastat, první dítě jsem rodila v Krči a tam by mě nikdo nedostal ani omylem znovu, šla jsem do Vinohrad, a plná spokojenost, a bez známého!! Novorozenecké i sály jsou zrekonstruované, personál super, vstřícný, nic nebyl problém, všude čisto, poradili, pomohli, prostě já si nemůžu vůůůůbec stěžovat, sice na tu porodnici všude nadávají,ale fakt nevím proč, já a i moje kamarádky které tam rodily jsme byly spokojeny…takže holky se tam nebojte, je to úplně v pohodě.
já bohužel nemůžu souhlasit i když abych neházela špínu na všehno tam tak porod jsem měla v pohodě dr i porodní asistentky super
) ale péče o dítě na novorozeneckém děs a hrůza už z toho důvodu bych tam už v životě nerodila
((( ale je to věc názorů a zkušeností z porodnice.
já mohu porovnat porod na Vinohradech před pěti lety a před třemi měsíci. Nebe a dudy, před pěti lety bych to nazvala skoro stejně jako spousta negativních přízpěvků, ale nyní několikanásobný obrat
vřele doporučuji !!!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.