Fakultní nemocnice - Královské Vinohrady

6051
28.2.08 13:07

Fakultní nemocnice Královské Vinohrady

Hezký den,
máte někdo zkušenosti s touto porodnicí:
FN Královské Vinohrady ????
Chtěla jsem jinam, ale řešila jsem registraci pozdě…takže o ní uvažuju, protože to nemám daleko.

Budu vám moc vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
28.2.08 13:13

ahoj moje gyn.doktorka,když jsem se jí tenkrát ptala kam mám jít tak mi řekla,že je to jedno jen neee do Vinohradský a Bulovku.Tak nevím já jí poslechla šla jsem do Podolí a nikdy už více bych tamm nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
28.2.08 14:23

Moje doktorka se na Vinohrady taky netvarila zrovna nadsene, ale slysela jsem, ze diky tomu, ze tam nemaji tak narvano jako jinde, tak jsou takovy milejsi a maji cas se ti venovat
ale zase jsem taky slysela, ze jedne mamince museli miminko odvezt na JIP do Motola, pac na Vinohradech na to nejsou zarizeni, ale protoze nemeli v Motole dost mista, tak maminka zustala na Vinohradech a tatinek nekolikrat denne prevazel mliko

Ja, pac jsem se taky nikde nestihla registrovat (ale stejne jsem do Podoli ani k Apolinari nechtela), tak jsem se nakonec rozhodla pro Krc, pac to mam vlastne nejbliz :)

• Citovat
  • Upravit
26
28.2.08 15:01

Ahoj, v Motole se jeste stihnes registrovat

Registrace probijha na Centru ultrazvukové diagnostiky 5.patro výtah D. Místnost pro registraci bude označena. Registrace bude probíhat 3× týdne vždy v odpoledních hodinách:

pondělí, úterý, středa: l4.30 - l6.00

V případě nejasností se můžete v době registrace těhotných (po-st) telefonicky informovat na čísle: 224 434 269. Zdůrazňuji, že tato linka není určena k registraci samotných těhotných.

Ja jsem taky o Vinohradske porodnici slysela jen to nejhorsi, jestli si chces precist zkusenosti podivej se na

http://www.aperio.cz/…/index.shtml

A k Apolinari bys registraci taky stihla, staci tam zajit nebo zavolat. Ja jsem se nakonec rozhodla pro Motol, i kdyz to nemam nejbliz a byla jsem spokojena, i kdyz porod skoncil akutnim cisarem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
28.2.08 15:06

belinda no nevim nevim, podle mych zkusenosti ji na zacatku 18. tydne uz u Apolinare ani v Motole nevezmou :?

• Citovat
  • Upravit
26
28.2.08 17:03

ja jsem sla do Motola poprve ve 38!!! tydnu v listopadu 2007 (jeste nemeli zavedenou registraci) a bylo to v pohode, ted na jejich strankach je psano, ze registrace je nutna, ale neni to nijak omezeno. Pouze, kdyby na dany termin ocekavaneho porodu meli uz plno, tak asi dojde k odmitnuti. A u Apolinare jsem byla ve 30 tydnu na prohlidce porodnice (srpen 2007) a rikali nam, ze registrace tak do toho 34 tydne. Myslim, ze jsou to celkem cerstve informace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
28.2.08 20:16

Ahoj,
ja jsem byla pred nekolika lety ve Vinohradech za spoluzackou a normalne tam bylo na chodbach zakoureno.
Loni tam rodila kolegyne a rikala, ze je tam sileny personal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
29.2.08 08:42

belinda aha, tak ono se to asi muze narazove menit, ja ted v lednu volala do Podoli - byla jsem v 16tt a bylo pozde a podobne to rekli kamaradkam u Apolinare i v Motole, v tom lednu - unoru brali tak do 14. tydne

• Citovat
  • Upravit
6051
29.2.08 10:42

Dík za info - samozřejmě jsem byla v Motole, Podolí a volala jsem i k Apolináři.
Nikde mě už nezaregistrují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.2.08 12:24

Vinohradskou porodnici mám od baráku asi 3min pěšky, ale rodit bych tam nešla. Nebo šla, ale pokud tam máš porodníka, znám.
Takhle znám pár holek co tam rodily, a byly moc spokojené, ale jen se známými.
JInak na nepříjemný lidi narazíš všude-i v Motole, Podolí, Krči…atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tereza J.
13.1.10 17:10

Vím, že je to starý příspěvěk a že Kostickaa už má dávno „odrodíno“, ale musím se Vinohrad zastat. Rodila jsem tam minulý týden a super! Nevím, jak to vypadalo před dvěma lety, ale já mám ty nejlepší zkušenosti (a nejsem „protekční“ :-) )
Skvělý personál, opravdu tam nebylo zakouřeno na chodbách :lol: , pěkné pokoje a hlavně - skvěle se postarali o mě i o miminko. Porod se zkomplikoval a to, že jsme oba zdraví je zásluha lékařů. Věnovali se mi skvěle i po porodu a jako prvorodičce mi všechno vysvětlovali a trpělivě odpovídali na některé moje stupidní dotazy. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
verrka
8.4.10 09:48

Já jsem rodila ve Vinohradské v září a i když jsem také slyšela pár negativních rakcí, byla jsem naprosto spokojená. Personál super (až na vyjímky, ale to je všude). Porod byl trochu komplikovaný (vysoký tlak, špatná rotace miminka a nakonec kleště), ale postarali se o nás skvěle :-) . Mají krásný porodní sál i pokoje, a hlavně mi tam pomohli se začátkem kojení.

• Citovat
  • Upravit
5345
7.6.10 21:48

já se teda VInohrad musím taky zastat, první dítě jsem rodila v Krči a tam by mě nikdo nedostal ani omylem znovu, šla jsem do Vinohrad, a plná spokojenost, a bez známého!! Novorozenecké i sály jsou zrekonstruované, personál super, vstřícný, nic nebyl problém, všude čisto, poradili, pomohli, prostě já si nemůžu vůůůůbec stěžovat, sice na tu porodnici všude nadávají,ale fakt nevím proč, já a i moje kamarádky které tam rodily jsme byly spokojeny…takže holky se tam nebojte, je to úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.6.10 21:52

já bohužel nemůžu souhlasit i když abych neházela špínu na všehno tam tak porod jsem měla v pohodě dr i porodní asistentky super :o) ale péče o dítě na novorozeneckém děs a hrůza už z toho důvodu bych tam už v životě nerodila :o((( ale je to věc názorů a zkušeností z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
7.6.10 21:53

já mohu porovnat porod na Vinohradech před pěti lety a před třemi měsíci. Nebe a dudy, před pěti lety bych to nazvala skoro stejně jako spousta negativních přízpěvků, ale nyní několikanásobný obrat :palec: vřele doporučuji !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková