Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
na Vsetíně také můžeš rodit do vody, ale musí mít službu doktor, který v porodnici normálně pracuje. Pokud je tam nějaký „externista“, který má někde i soukromou ordinaci a v porodnici slouží jen občas, tak prý ne.
vera píše:
Tak jsem studovala na internetu a sestavila jsem takový seznámek,Které porodnice o sobě píší,že se tam rodí dovody,takže by to neměli být jen drby.
Boskovice, Břeclav, Brno-Bohunice, Brno-Obilý trah, Brno-Milosrdních bratří, Český Krumlov, Havlíčkův Brod, Jablonec, Jihlava, Kadaň, Karlovy Vary, Krnov, Litomyšl, Pelhřimov, Slaný, Uherské Hradiště, Vrchlabí, Vsetín, Vyškov, Znojmo,
Mám takový pocit, že teď se už rodí i u nás ve Zlíně do vody!
Aspoň podle toho co jsem slyšela od holek co chodí na „exkurze“ do porodnice!!!
vera píše:
Tak jsem studovala na internetu a sestavila jsem takový seznámek,Které porodnice o sobě píší,že se tam rodí dovody,takže by to neměli být jen drby.
Boskovice, Břeclav, Brno-Bohunice, Brno-Obilý trah, Brno-Milosrdních bratří, Český Krumlov, Havlíčkův Brod, Jablonec, Jihlava, Kadaň, Karlovy Vary, Krnov, Litomyšl, Pelhřimov, Slaný, Uherské Hradiště, Vrchlabí, Vsetín, Vyškov, Znojmo,
Tak leda že by to byla v Brně u Milosrdných nějaká novinka. Vanu tam sice mají a já v ní u prvního porodu byla celou 1.dobu porodní, ale rodit do ní kvůli hygieničce nemůžou…Takže Milouši asi nee
Je to opravdu zajímavé,Ty porodnice co jsem vypsala to osobě tvrdí a mají to napsané i ve svých popisch,tak to budou asi jen reklamní tryky.
V Jablonci nad Nisou se do vody nerodi........
pracovala jsem tam a co vim, tak ej to relaxacni vana na uleveni od bolesti v 1 dobe porodni.
Navic vana je docela mala.......ale mozna uz tam nekdo rodil. Nepracuju uz 4 roky ![]()
Já potvrzuju ten Vsetín, ale na kurzu nám říkali, že do vody rodí jenom primář, ale když někdo bude chtít a on nebude mít službu, tak prý přijede… Jak moc to v praxi funguje, nevím… A samo, že nesmí být nástřih ani jiné komplikace, takže počítám, že to člověku můžou zatrhnout raz dva, i když ta možnost existuje… ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.