Porodnice Kolín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
1.5.08 11:23

Porodnice Kolín

Ahojky jsem sice 13 měs po porodu ale i tak se zeptám. Jaká byla spokojenost s porodem v Kolínské porodnici. Jaké jsou vaše zkušenosti.
U mne to bylo následující já byla velmi spokojená co se samotného porodu týkalo. Hodně si me hýčkali. jen mě sklamal přístup děských sester z novorozeneckého oddělení našla se jen snad jedna přívětivá a ochotná sestřička jinakm opravdu nic. A kojení co se táče musela jsem na to přijít sama jen jednou to ukázat si myslím nestačí.

Takže porod na 100% spokojená
Ale přístup dětských sester jen tak 45% bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
8.5.08 12:35

Ahojky já poprvé rodila v čáslavi a tam to bylo úplně stejné, porod v pořádku a dětské sestry no měli by si vzít dovolenou fakt hrůza až jems to několikrát obrečela,. Říkám si že podruhé zkusím Kolín ale asi ej to z bláta do louže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.5.08 19:56

pilcanda

vidím, že máš stejnou zkušenost jako já, já jsem se bohužel pro jinou prodnici nerozhodla budu podruhé opět rodit v Kolíně, jelikož nemáme auto ani řidičák tak nám nic jiného ani nezbývá bohužel ale kdo ví co bude za pár let možná už tam fúrie nebudou.Jinak musím ještě pochválit zdejší stravu pro maminky měla jsem vcelku obavy zjídla ale získaly si mě a mají ode mě za to 1 s hvězdičkou.
Když jsem slyšela od některých maminek jak se vaří v jiných porodnicích tak si říkám že jsem ráda za to že jsem rodila právě v kolíně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.5.10 12:37

ahojík.mě to čeká v září a právě se rozhoduji zda Kolín nebo čáslav.Právě na kolín slíchávám,že jsou neochotný ty sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.10 18:19

ahojky,máš už za sebou porod a co tvůj názor na Kolín ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.11.10 18:15

ahojík..já taky rodila v kolíně..porod taky super..ale ty dětský sestry na prd,ale ne všechny..a s kojením to bylo super.ukazovaly nám to dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabík....n
6.6.12 08:41

Já si nemůžu stěžovat ani na sestry, všichni byli naprosto profesionální a přístup super. Dlouho jsem se rozhodovala :) jakou porodnici vybrat a jsem moc ráda, že jsem zvolila právě Kolín :)

• Citovat
  • Upravit
26833
13.2.13 19:29

Ahoj, nemá tu někdo zkušenost s druhým porodem po CS?? Jestli se snaží podpořit v přirozeném porodu, nebo tlačí do další sekce?? Předem děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.2.13 19:38

Ahoj
Já měla první porod SC.
Při druhém těhotenství mi můj dr odpověděl na mou otázku, jestli je možný druhý porod přirozeně, takto. Jestli se porod sám rozeběhne a půjde vše dobře, můžu rodit klasicky.
Druhý se sám rozeběhl, strávila jsem půl dne doma, ale po příjezdu do porodnice žádný nález. Tak jsem stejně zase skončila na císaři.
Takže v Kolíně tě do druhé sekce tlačit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
13.2.13 21:00
@Reinka píše:
Ahoj, nemá tu někdo zkušenost s druhým porodem po CS?? Jestli se snaží podpořit v přirozeném porodu, nebo tlačí do další sekce?? Předem děkuju :kytka:

zajímavý dotaz, taky mě to zajímá…mám první SC akutní 32tt, a slyšela jsem, že v kolíně dělají spíš automaticky druhého císaře…takže by mě zajímaly zkušennosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
13.2.13 21:01

@chocholka můžu se zeptat, máš SC všechny tři děti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
13.2.13 21:07

Podobných diskuzí tu je víc, zkus je najít a pročíst. Už jsem tam psala, tak jen ve stručnosti - v Kolíně jsem nerodila, ale první dítě jsem měla císařem, při druhém nikdo ani o císaři neuvažoval a porodila jsem normálně. Oba porody hodně dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.2.13 22:57

@Eugiinka
Ano, mám všechny tři sekcí. Po dvou sekcích se třetí dělá automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
14.2.13 09:28

@chocholka to já se ptám, ptž jsem četla, že po dvou SC se třetí těhotenství spíš nedoporučuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
14.2.13 13:56

@Eugiinka
Mě můj gynekolog na kontrole po druhém těhotenství řekl, že se dobře hojím a kdybysme chtěli, můžeme to třetí ještě mít. Řekla bych, že dneska už to třetí těhotenství po 2 cekcích není problém.
Je to ale případ od případu. Riziko tam stále je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková