Porodnice Kolín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3282
14.2.13 14:00

@chocholka a nějak ti hlídali jizvu?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
14.2.13 14:12

@Eugiinka
Ne, nijak. Chodím k Dvořákovi. Ten se mě jen ptal, jestli mě nebolí. A připomínal, že kdyby mě začla bolet, mám hned přijít.
Při utz kontrolovali jen mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
31.8.20 11:09

Ahoj, chci se zeptat, od kdy jste začali chodit na kontroly do porodnice?
Jezdím ke gynekolozce do Prahy a už mě ty cesty celkem zmáhají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5927
31.8.20 11:20

@Nicol-8 Ahoj, mě předával gynekolog až v momentě, kdy jsem měla termín a stále se to nechystalo. Pokud vím, tak se standardně do porodnice předává někdy cca v 38.týdnu, ale můj gynekolog s kolínskou porodnicí spolupracuje a pokud je vše až do termínu v pořádku, tak si pacientky nechává ve své péči. Já za to byla v době covidu ráda, že jsem nemusela courat nikde po nemocnici. Ale chápu, že ty to máš s tou Prahou horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
31.8.20 22:42
@utopia píše:
@Nicol-8 Ahoj, mě předával gynekolog až v momentě, kdy jsem měla termín a stále se to nechystalo. Pokud vím, tak se standardně do porodnice předává někdy cca v 38.týdnu, ale můj gynekolog s kolínskou porodnicí spolupracuje a pokud je vše až do termínu v pořádku, tak si pacientky nechává ve své péči. Já za to byla v době covidu ráda, že jsem nemusela courat nikde po nemocnici. Ale chápu, že ty to máš s tou Prahou horší.

Jj a hlavně jsem po císaři, takže i z toho důvodu si myslím, ze bych asi měla jít dřív, jizvu mám větší, jelkoz dcera byla cvalicek a vážila 4590g 😂 🙈 tak prave nevím, kdy bych měla jít do porodnice už na kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková