TAKO - Jumper

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
1.10.08 16:06

TAKO - Jumper

Ahojky! Chtěla bych se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s kočárkem TAKO - Jumper, mě osobně se docelalíbí, ale nikde jsem nenašla recenze na něj!

Díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
388
1.10.08 18:17

Ahoj, mám taky kočárek TAKO, ale Kiddy. Jsem s ním moc spokojená, malá v něm má i dnes (9,5m) dost místa, má vložnou tašku, dá se udělat na sporťák a má autosedačku s nánožníkem i stříškou, která se dá taky přidělat na kočár. Jediná vada je, že je dost těžký. Malá má už skoro deset kilo a jezdíme hodně terénem a děsný krpál, takže ho budu prodávat a musím si pořídit něco lehčího. Ale po technický a desingový stránce je úžasněj, ale vhodnější jen na rovinky nebo pokud chceš výrazně zhubnout a posilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.10.08 18:54

Ale ten Jumper, váží jenom něco kolem 15kg. A tak váží většina kočárků, ne?? No myslím si, že lehčí kočárek, který má stejné možnosti asi není,nebo je??

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
9.10.08 08:32

Myslím, že ne. Tako je skvělý kočárek, jen ho nesmíš mít v kopcích, kde my jsme bohužel skoro pořád. Dokud malá měla do takových sedmi kilo, tak to šlo, ale už bude mít skoro 10, dám tam ještě nákup a jdu do těch našich krpálů, tak je sice všechny vyjedu, ale jsem na odpis. Být na rovině, tak ho nedám prač, malá v něm má spoustu místa a má ho ráda. Může řádit, je stabilní a ani se nenakloní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.08 00:31

Mám kočárek Jumper v zelené barvě a já osobně můžu jenom doporučit, výhodou toho kočárku je, že přední kolečka, jsou foukaná a otočné o 360 stupňů s možností aretace. Má snadné skládání, kočárek se skláda se tři části a to konstrukce, korbičky a sporťáku a záleží pouze na mne s čím s domů vyjedu. Jak byla Karolínka malá tak jsem využívala pouze korbičku, nyní zase využívám sportovní provedení. Výměna korby a sportovní verze je snadná. Kočárek jsem si zakoupila na netu www.kocarky-tako.cz a se službama fa. jsem byla spokojená a můžu jenom doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamilodrom
20.1.11 17:52

já ho mám a jsem s ním velice spokojená po všech stránkách

• Citovat
  • Upravit
22.1.11 21:29

A co terén? Vím že je odpružený,ale to jsou některé kočárky taky,přez to je jízda s ními hrozná…Taky by mě zajímalo,jak se leze s nájupní taškou do košíku? Přijde mi hrozně vysoko…Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milia
9.11.11 13:25

jumper X

Ahoj, já mám Jumper X GT race. A jsem s ním spokojená. Výhodou jsou nafukovací kola (přední s možností aretace). Kočárek je lehký a snadno se ovládá, takže s ním lehce naskočíš i na větší patník. Korba je prostorná a vešel se mi do ní i zimní kožíškový fusak. Sportovní korbička je taky super, zejména v létě, kdy můžeš odstrojit skoro všechno nepotřebné a kočárek je ještě lehčí. V zimě pak přidáš zadní krytku, aby nefoukalo na hlavičku. Skládání kočárku je velmi jednoduché, sundáš korbu nebo sporťáček pomocí dvou páček na každé straně a pak ho jen sklopíš na placku - vejde se mi do fabie sedan.

Nevýhody kočárku jsou při sportovní korbě a položení mimča do lehu - 1) stabilita je trošku posunutá, takže si musíš dát pozor aby se ti kočárek nepřevrhl (tzn. nedávat na madlo žádné těžké věci a tašky). 2) špatně se dostává do košíčku, když mimi spí.
Poslední nevýhodou je že fusak u sportovní korby je příliš na volno, takže je vhodné pod něj dát deku, kterou mimčo zakryješ až k bradičce. Já dávám kožíškovy fusaček pod original fusak a to je zase jeho výhoda, že se tam v pohodě vejde.

Jinak kočárek se otáčí tzv. na pětníku - i v malé chodbě ho otočíš do protisměru. Díky odpružení s ním „skáču“ ze tří schůdků, aniž by mimi mělo otřes mozku. Vejde se v pohodě do všech dveří. Máme ho ozkoušený i v terénu a v hlubokém sněhu. To doporučuji jen zaaretovat přední kola. Jinak mu dávám 100% doporučení.
Pro další dotazy klidně pisněte na mail MilenaAd@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí