Golfové hole Babypoint Mark,nevíte jaké jsou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
198
22.12.08 12:27

Golfové hole Babypoint Mark,nevíte jaké jsou?

Ahojky,nemáte tyto golfky??jaké jsou vaše zkušenosti,děkuji..http://sweb.cz/…odra_002.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
22.12.08 21:09

Ahojky, nemám tyto, ale ty smaé od ESPIRO Magic 3… je to od jednoho výrobce. Můžu jedině doporučit, jsou to moje druhý golfáče a jsou jednoznačně špičkový, lehký, snadný a rychlý skládání. Mám i fusak od Babypoint na Mark a ten je taky fajn, ani nemusím dceru moc navlíkat. Jen ten košík je malej, ale to je u téměř všechn golfáčů. Jdi do nich a užívej si je. R

• Citovat
  • Upravit
jjelena
22.12.08 21:11

Akle jestli dobře koukám, na fotce máš od Moon. Ty Babypoint a Espiro totiž nemají ten středový pás přes madlo… ale mě to teda vůbec nevadí. Jo a kámoška má ty od Moon a má s nima jen problémy, nekvalitní potah, problémy s podvozkem, brzdou… to já vůbec neznám. :D

• Citovat
  • Upravit
198
22.12.08 22:13

JJeleno,asi jsem dala špatnou fotku,ale myslela jsem babypoint mark,šla jsem do nich a koupila..no a po první procházce jsem nadšená,jezdí se s nima fakt supééér :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fakt dobrý..až tedy na košík,ale ten mi nevadí.......fusak mám z kočáru youpala a taky v pohodě… :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
23.12.08 10:40

my máme Moon Buggy, v podstatě úplně stejný kočárek a jjeleno to jsi teda první, koho slyším na něj nadávat.
Já sjem s ním naprosto spokojená. Potah je adekvátní ceně, nánožník se zipem naprosto úžasný, lehounký, super skladný, já jsem spokojená! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
23.12.08 20:46

Zuzano, já na ně nenadávám, protože je nemám a neznám. Jen říkám zkušenosti z okolí. Ale je fakt, že jsem je z rozhodování vyloučila. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.1.09 11:27

Moon Buggy

Chtěla jsem se zeptat, na golfky Moon Buggy, mám chlapečka 11 měsíců, váží 11 ky a měří 75 cm, je docela veliky , tak jsem se chtěla zeptat, zda se vleze do tohoto kočárků, mám trochu strach, že bude mít hlavičku v boudičce děkuji Majka

• Citovat
  • Upravit
198
30.1.09 22:09

Ahoj Majko,Kubíčkovi je na fotce(nahoře) 13 měsíců…v roce měl 75 cm a 9 kg..kolik má ted netušímhlavičku v bouddě určo nemá.Kočárek teda není moon,ale mark3..ale jsou stejné,když budeš chtít,nafotím ti ho venku ze předu…asi to bude lépe vidět…Jinak,já jsem s kočárkem fakt spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí