Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte některá golfky CHICCO MULTIWAY?
Zajímalo by mě, jestli se nánožník dá použít i v zimě nebo je lepší dát na ně zimní fusak, případně jaký. Našla jsem Dr. fusak max 2009, mají ho v dětském ráji. Tak jestli některá s tím nemáte nějaké zkušenosti.
Jak Vám vyhovuje zapínání u nánožníku na suché zipy nahoře?
Já jsem totiž zkoušela nánožník až dnes, tak nevím, ale připadá mi, že se často rozepínají, sotva se malý trochu pohne.
Moc děkuji za Vaše odpovědi.
Ahoj Jana
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayDo kočárku dávám fusak zn. Emitex, nánožník nepoužívám.
Přijde mi moc vysoko upevněný, dceři to vadí - omezuje ji to v pohybu.
Taky používám Emitex 3v1 fusak, nánožník se mi teď v té zimě zdá být málo, ale používala jsem ho. ty suché zipy mi moc nevyhovují, syn není zrovna klidné dítě a dokázal si nánožník sundat ![]()
s DR fusakem nemám zkušenosti, ale kamarádka má nánožník DR a spokojená není vůbec. radši bych se poohlédla po nějakém lepším …
Ahoj holky, děkuji moc za odpovědi, fusak Emitex mám ještě ve sportovním kočárku, tak ho budu taky asi používat i na tyto golfky.
Ještě se chci zeptat, jestli když se dá na golfky fusak, jestli potom nejsou krátké kšíry a dítě jde dobře zapnout. U sportovní verze inglesiny jsou kšíry při sezení dost krátké a sotva je dopnu. Jaké s tím máte zkušenosti?
Díky moc za odpověď.
Ahoj Jana
jano, když kšíry hoodně povolím, zapnu Vojtěcha i ve fusaku… většinou ho tam poutám je 3bodovýma, protože je ve fusaku a za madlem takovej zapláclej…
Ahoj, zvažuji koupi těhle golfek…můžete mi říct, jaké jsou? Jste s nimi spokojené? Jak se s nimi jezdí? Nekope se při chůzi do koleček? Jak velká je opěrka zad? Jsou stabilní? Je něco co vám na tomhle kočáru nevyhovuje?Díky moc za odpovědi! Já váhám a váhám a pořád se nemůžu rozhodnout jestli je vzít či nevzít…
Daso, já už se ho zbavila ![]()
máme zappa a já měla furt pocit, že je blbý, když mi spí v sedě a tak. ale Vojta prostě zp miluje, v chiccu ječel, takže polohování nám bylo stejně na dvě věci…
vrcholem bylo, když v chiccu vyváděl, po:,–(ila jsem ho do zappa, uklidnil se a usnul - ještě doma v chodbě! tak šel…
stabilní je, do koleček jsem kopala. mám 175cm. opěrka mi přišla dlouhá dost, líbil se mi ten podhlavník. líbil se mi systém polohování /ehm, mám speediho, takže proto
/
sedačka je podle mě taková „vachrlatá“ - prostě není moc pevná…
nebyl zas tak lehkej, po složení hodně dlouhej - máme mazdu 5 a vešel se nám do kufru jen naštorc celým kufrem!!!
ale skládal a rozkládal se snadno.
terén zvládá, jako golfky, ale projel i lehčí štěrk.
nánožník mi přišel ucházející - myslím ty suché zipy, ze začátku to syn hodně ztrhával, pak asi přišel na to, že jinak je zima ![]()
pláštěnka byla jak parní lázeň, když začalo pršet, hrozně se potila a mlžila.
emitex fusak se tam vlezl, ale dost trčel ven… pásy jen tak tak, ale šlo to…
na můj vkus se moc rychle ojely kolečka. moc mi nešla brzda, ale to může být vada kusu.
potah je na šroubky, takže když ti dítě zaneřádí kočár, musíš vzít šroubovák a…
záleží hlaavně na tom co od golfek čekáš. jako golfky do NC a na popojíždění neee. na ježdění po městě - ano, pokud se v něm bude synovi líbit.
Mám tyto golfky od chicca a má je snad každá moje kamarádka. Jsem s nimi spokojená, samozřejmě se jim dá i cosi vytknout, ale skoro jako jediné mají široké kolečka a zvládnou i horší terén, kvůli čemu jsem si je hlavně kupovala. Brzda je špatná snad u každého tohoto kočárku, ale časem jsem to vychytala a brzdí v poho. Nánožník mi malej skopával, tak jsem si na něj našila suché zipi, které zapnu na tyčku pod boudičkou a krásně drží. Vejde se mi tam v pohodě dvouletý syn,,,navlečený a ve fusaku a to měl v mrazech i ještě přes fusak deku a přes to nánožník. Shrnu to tak, že za ty penízky to jsou dobré golfky. Já jsem i všechny mé známé co je mají spokojení.
Přeji ať dobře vyberete.
ahojky,
sháním info o kočarku.máme ho a přemýšlím,zda s ním zvládnem zimu..syn má 18 mesícu,potřebujeme ho denne na cesty do školy pro dceru,ale už v kočarku nespí..vejde se mi tam s fusakem a kombinezou pod to madlo? a jak se s ním jede ve snehu? dekuju moc za odpovedi P.
Taky máme Chicco Multiway už od narození, klukovi je teď rok a 3 měsíce a je celkem problém ho zapnout, popruhy jsou dost krátké a to není žádný cvalík. Pod ním máme tedy fusak, bez něj by to šlo asi lépe, ale asi by měl na něčem ležet. Asi koupíme jiný kočárek. Doporučíte nějaký se středně velkými kolečky.
Malý měl taky s fusakem zapínání taky upnuté, ale po vyndání fusaku je to ok. Já teda nevím, ale fusak už nějaký ten den nemáme. V těch teplejších dnech mi dítě chodí ven v kraťáskách…
@patx píše:
Taky máme Chicco Multiway už od narození, klukovi je teď rok a 3 měsíce a je celkem problém ho zapnout, popruhy jsou dost krátké a to není žádný cvalík. Pod ním máme tedy fusak, bez něj by to šlo asi lépe, ale asi by měl na něčem ležet. Asi koupíme jiný kočárek. Doporučíte nějaký se středně velkými kolečky.